Budapest Noir (2017)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Gordon Zsigmond, a kiábrándult bűnügyi újságíró egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány halála után nyomoz a 30-as évek Budapestjén. Csakhogy ez az ügy más, mint a többi, mindenhol falakba ütközik. Gordont hajtja a kíváncsisága, és minél jobban el akarják ijeszteni, annál kitartóbban követi a nyomokat. A szálak több irányba vezetnek, és úgy tűnik, senkinek nem áll érdekében az, hogy kiderüljön az igazság.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

19
A "korhangulat"amolyan giccses-hollywoodi-as (a hullaházban a mocskos hullaboncoló húst zabál, minden szereplő egyvégtében füstöl, stb), a színészvezetés pocsék, a figurák hiteltelenek a történet vontatott, ködösítő és zsidóüldözésre hajaz. Kár volt erre közpénzt kidobni. 10/1
18
Waoo..bravo..köszi 9pont
17
Tetszett. Érdemes megnézni. Tényleg remek hangulata van a filmnek.
16
Gerő Ernőről a fotót megmutathatta volna a rendőrfőnöknek! Megspórolt volna pár nehéz évet Magyarországnak. De ez csak film.
Nekem 6/10.
15
Jó volt, atjott a kor hangulata
14
Tenki Rékát imádtam benne
13
10/10
12
Goda Krisztina megnézett öt amerikai noir-filmet, a kliséket egy viszonylag jó krimire ráhúzta és csinált belőle egy vizsgafilmet.
Remélem nem járatjuk le magunkat - ha ezt kivisszük külföldre, azt hiszik paródia.
10/3
11
van egy hangulata. jó a díszlet régi házak stb. a story-t, egyáltalán nem tudtam követni. VAlaki spojlerezzá má. mert nem vágom miről szólt
10
Nem gondoltam, hogy Dobó Kata ennyire gyenge színész, szerencsére pici szerepet kapott. Amúgy nem olyan rossz film.