Butch Cassidy és a Sundance kölyök (1968)

Butch Cassidy and the Sundance Kid

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A két rokonszenves csirkefogó, Butch Cassidy (Paul Newman) és Sundance kölyök (Robert Redford) a vadnyugat legnépszerűbb rablói. Egy nagyszabású vonatrablás után a kifosztottak csapatot szerveznek a kézrekerítésükre. Miután üldözőik majdnem a halálba kergetik őket, a pénzzel és és a szépséges Ettával (Katharine Ross) Dél-Amerikába szöknek, ahol már hárman fosztják ki a bankokat.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.me
   
   
  Vev.io
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

9
Ez a film minden idők 10 legnagyobb western klasszikusának egyike. Köszi a feltöltést.

...nem vagyok én válogatós...
8
Lanius, ne erőlködj ennyire... De Brad Pitt tényleg jobb lett volna kölyöknek a filmbe... Mert 68-ban még csak 5 éves volt...
7
Azt hiszem fiatalkorában egy Sundance nevű városban raboskodott. Így ragadt rá a név.
6
Arról nem is beszélve, hogy a Sundance kölyök egy öreg (középkorú) bajuszos fószer. Miért hívják kölyöknek? Ez nagyon idegesített végig. egy kölyökképű színész kellett volna. Mondjuk Brad Pittet el tudom képzelni Sundance-ként.
5
Hát ... az itteni kommentek és ismerőseim véleménye alapján valami sokkal jobbat vártam ... az igazság az, hogy egy-kétszer nézős film, tartalmas, viszont a jó ötletre épülő alaptörténet valahogy vontatottan van előadva. Lehetne ez a film egy komikus gengszterszatíra, de ahhoz túlságosan ragaszkodik a hagyományos erkölcshöz, és nem elég jók, nem elég viccesek és gyakoriak a poénok; lehetne két gengszter társadalmi drámája (végül is az), de ahhoz túlságosan kevés szörnyűség történik benne, túl kevéssé drámai, a könnyed előadás lerontja a drámai hangulatot; lehetne vadnyugati lövöldözős akciósztori, de ahhoz olyan ellenfelek kellenének, akiket nem csak állandó száz méter távolságból látunk. Leginkább egy rosszul, döcögősen megszerkesztett, túl sok szálat felmarkoló vadnyugati áldokumentumfilmet kapunk, de ahhoz a két figurának valami történelmit kellett volna csinálnia, hogy hiteles legyen, valahogy ez sem jön össze.

Nem rossz film a Butch Cassidy és a Sundance így első nézésre; de nem is egy korszakalkotó alkotás. Nem igazán ragadott magával, és nem lesz kedvenc. 7 pontnál semmiképp sem több, de inkább 6-os, vagyis erős közepes.
4
Halhatatlan és kihagyhatatlan ez a Film !
3
"- Volt már déjà vu érzésed?
- Nem kérdezted már egyszer?"
2

Mekkora film!!!
Kihagyhatatlan!
1
A valaha készült egyik legjobb film!
Minden best of 100-ban benne van!
1000 köszönet érte annak az elvetemültnek, aki feltette!