Cadillac Records - Csillogó fekete lemezek (2008)

Cadillac Records

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Amerika az ötvenes években. A világháborút a hidegháború őrülete váltotta fel, az ország az erőszak és a társadalmi előítéletek tengerében fuldoklott. A fiatalok fellázadtak a szüleik hagyományai ellen, csak a szex, a kábítószer és a legújabb "buli", a rockzene érdekelte őket. Leonard Chessnek ekkoriban kis lemezkiadó cége volt Chicagóban. A Chess Records felkarolta az akkor még ismeretlen kezdőket, a kiadó a tehetségek egyik gyűjtőhelye lett. Amerika olyan legendás zenészei kezdték itt a pályafutásukat, mint Muddy Waters, Chuck Berry, Willie Dixon és a legendás Etta James.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Indavideo
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

8
Nagyon szeretem ezt a filmet. Nagyon sokszor megnézem és nem tudom megunni.
7
Beyonce egyszerűen csodálatos !! Imádom
6
Én nagyon nem szeretem a bluest,
de ez a film hatalmas.
Nagyon átjön az érzés!
10/9
5
Aki szereti a bluest,annak kötelező darab!Kiemelkedő zenei felhozatal,remek színészi alkotások !
4
Pedig a cloudzillás linket leszámítva mind működik. (Az exashare és a youwatch néha kicsit lassabban tölti be a filmeket)
3
sajnos.. egyiken sem indul el...
2
Vao, ez aztán király! Egyrészt azok, akikről szól, másrészt azok, akik eljátsszák őket! A blues legendás alakjai, a rock'n roll alapítói, a modern klasszikus zene ikonikus figurái - mert ez klasszikus zene ám, a javából! A klasszikus nem áll meg Mozartnál, Muddy Waters, Chuck Berry ugyanúgy halhatatlan.
Jó nézni, öröm hallgatni, minden perce tökéletes. Az IMDB 6.9 nagyon alá van értékelve.
1
Csodás film, mindenkinek ajánlom aki szereti a zenét. Szem és fültanúi lehetünk egy olyan zene kialakulásának ami szinte 2 generáció életét határozta meg. Köszönet a feltöltőnek