Café de Flore (2011)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Két párhuzamos világ, két párhuzamos történet. Bár majd fél évszázad választja el a kettőt egymástól, mégis összeköti őket a téren és időn átnyúló szerelem, szeretet érzése. Az egyik történet Jacqueline-ről szól, a fiatal anyáról, aki Párizsban él a múlt század hatvanas éveiben, és egyedül neveli a Down-szindrómás fiát. A másik történet napjainkban játszódik az Atlanti-óceán másik odalán. A kanadai Montreálban élő disc-jockey sikeres a szakmájában, ám ehhez az kellett, hogy az ifjú barátnője kedvéért elhagyja a feleségét.
K96

Linkek a filmhez

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

8
Itt van, hogy számos kiváló minoségu filmet nézünk, ezen a helyen mindig a legújabb filmeket látom.
Ezen az oldalon ➢➢ great.social/aryapm
7
Itt van, hogy számos kiváló minoségu filmet nézünk, ezen a helyen mindig a legújabb filmeket látom.
Ezen az oldalon ➢➢ pages.today/watchfilmy
5
Nagyon mély érzéseket ébresztő film. Mindenki teszi azt, amit a lelke diktál. Mindennek oka van, hogy miért történik. Bátor és tudatos elengedés, mely csak úgy működik tisztán, ha megértjük az okát. Szenvedés helyett felemelkedés.
Ajánlom annak, aki szereti összefüggésben megérteni és átérezni a dolgokat.
9/10
4
Ezt a beteglelkű, értékvesztett és degenerált filmet! Kiváló példája adja annak, ahogyan egyes emberek a nyilvánvaló bűneiket - jelen esetben a házasságtörést és hűtlenséget - megpróbálják valamiféle misztikus és hazug álmagyarázatokkal elkenni, és széppé maszkírozni. Szerintem az alkotók szándéka nyilvánvaló: a valójában mérget tartalmazó üvegre díszes gyöngybetűkkel ráírták, hogy illatszer! Mondjuk engem spec. nem sikerült átverniük. Ennek a filmnek egyetlen szerepe lehet csupán: a főszereplőhöz hasonló csélcsap, hűtlen és gátlástalan férfiak lelkiismeretének álságos megnyugtatása. 2/10
3
Csodálatos film!
Tele van érzelmi impulzusokkal. A legelejétől kezdve nem egy gyors tempójú, film, szóval aki nem szereti a lassú filmeket annak nem ajánlom, bár sok embernek ez egy alap művelődés lehetne/ kéne hogy legyen! Nem nagy színészek játszanak benne és nem is egy különlegesen eredeti romantikus film. Ez nem erről szól. Ez inkább a szeretet és bizalom elsődleges fontosságát mutatja be.
Mit hibázol az életedben és vajon jóvá tudod e tenni, még ha a helyzet már teljesen másképp is áll és nem tűnik egyszerűnek.
Sose add fel azokat az elveidet amiket mélyen magadban elnyomsz, mert félsz kimutatni, vagy mert már nem hiszed hogy kimutathatod egy másik életvitel miatt. Tudj megbocsátani és tudj becsületesnek és erősnek maradni!
Nehéz lenne elmagyarázni amit a filmben láttam, de aki megnézi és mély EQ intelligenciával rendelkezik, az megfogja érteni a filmet és elfog gondolkozni, még ha nem is került ilyen szituba.
A vége nagyon szimbolikus és mindenki amit lát benne, olyan lesz a végeredménye a filmnek.
Művészfilm, dráma és családi életvitel kedvelőinek ajánlom ezt a filmet!
Pontozásom: 9/10
2
Nagyon jó film.
1
Gyönyörű film. 10/10