Churchill - A brit oroszlán (Gomolygó viharfelhők) (2002)

The Gathering Storm

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Ebben, a romantikus elemeket sem nélkülöző filmben bepillantást nyerhetünk a XX. század egyik legnagyobb brit politikusa, Winston Churchill házasságába. A nagyformátumú politikus életének egy kiváltképp zűrös, noha kevésbé ismert időszakát láthatjuk a képernyőn. A második világháború kezdete előtt egy évvel Churchill a brit politika peremére sodródott. Pusztába kiáltott szó volt minden figyelmeztető beszéde a világot fenyegető nácik ellen. Feleségével Clementinnel együtt ebben az időben a depresszióval és a fizetésképtelenség szellemével is szembe kellett nézniük, hogy aztán ismét megerősödött politikusként és hősként emelkedjék naggyá.


K96

Linkek a filmhez

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

5
Megtaláltam a webhelyet, hogy kiváló minőségű filmeket nézek. Azt hittem, néhányan szeretnék túl lenni ... !!!

Itt láttam ⏩ ⏩ FILMEZZ1EU.BLOGSPOT.COM

Itt láttam ⏩ ⏩ FILMEZZ1EU.BLOGSPOT.COM

Itt láttam ⏩ ⏩ FILMEZZ1EU.BLOGSPOT.COM
4
Feláldozta? Tudod mi volt az az orosz gőzhenger? A Vörös Hadsereget hivták igy . Ha akartak volna az Atlanti oceán partjáig vonultak volna át mindenen. Nem volt más választása a szövetségeseknek. Ahova az orosz bevonult az az övé lett.
3
A Magyarok avval hogy rossz oldalra álltak, vesztesek lettek a háborúban. Még nem láttam olyat, hogy egy vesztes háború után, a győztesek, földrészeket, vagy országokat csatoltak volna a vesztesekhez. Kedves brumika!!!
2
A valóságban szemernyit sem volt jobb Sztálinnál,vagy Hitlernél. Fel áldozta, oda dobta Magyarországot az Oroszoknak.
1
Jó volt. Szeretem a Churchillről szóló filmeket. Erről a háború előtti időkről még nem láttam róla készült filmet. Vanessa Redgrave nagyot alakít benne. Albert Finney nekem nem annyira tetszett, de hát ez ízlés dolga. Én nem ilyennek képzeltem Churchillt. Mindenesetre nagy formátumú politikus volt, bár nekünk magyaroknak nem tett jót Jaltában. A 7/10-t én is megadom a filmre.