Citizenfour (2014)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A film Ed Snowden szemszögéből mutatja be, hogyan élte meg azokat a napokat Hong Kong-i hotelszobájában rejtőzve, amikor a The Guardian (angol politikai napilap) újságírói először hozták nyilvánosságra az amerikai kormány lehallgatási botrányát. Snowden lépett kapcsolatba a film rendezőjével és egyeztetett vele arról, hogyan és hol találkozzanak, milyen feltételekkel bocsátja rendelkezésre az általa megszerzett bizonyítékokat.
Snowden elmondásában halljuk, mi vezette őt arra, h saját és szerettei életét is veszélyeztetve kirobbantsa a lehallgatási botrányt; látjuk, hogyan menekítik ki őt Hong Kong-ból, h aztán Oroszországba érve egy évre menekült státuszt kapjon.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

3
A film leírása kegyetlen gáz. Egy felnőtt ember, hogy írhatja, hogy "h" a "hogy helyett? Jézusom, nyelvtanilag nagyon igénytelen.
2
Minden tiszteletem az övé, mert ilyen kockázatot vállalt azért hogy egy cseppnyi betekintést nyerhessenek az emberek arról,hogy mi is folyik a háttérben. Valamiért Orwell 1984 című regénye jutott eszembe,nem tudom miért...