Corelli kapitány mandolinja (2001)

Captain Corelli's Mandolin

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Kefalínia időtlenül és elfeledetten magaslik a Jón tenger szikrázó türkizéből, és lakói fenntartás nélkül imádják ezt a földet. A természet cudarul bánt Kefalíniával, dühödt földrengések rázták meg a szigetet, mely csöndes méltósággal viselte sorsát, őrizte hagyományait és mítoszait nemzedékeken át... egészen 1941-ig, amikor egy háború, mely lángba borította a földet, elérte a sziget békés partjait is.
Amikor Antonio Corelli és százada megérkezik a szűz szigetre, ott tartózkodásukat úgy fogják fel, mint afféle görög vakációt, ahol a háború csak egy távoli rádióüzenet. Az igéző szépségű fiatalasszony, Pelagia és a többi falusi eleinte neheztel a váratlan vendégekre, de végül az olaszok kedvessége és életszeretete feloldja az ellentéteket, és Pelagia meglátja Corelliben azt az embert, aki valójában benne lakozik, és aki imádja az életet, a zenét, sőt, a lányt is. Ám a háború elkerülhetetlenül betör Kefalínia idilli partjaira, és örökre felbolygatja az itt lakók és a kényelmesen berendezkedett olaszok nyugalmát. A Pelagia és Antonio közt bimbózó gyöngéd viszony veszélybe kerül. Corelli kapitány szembe találja magát a háború erőszakos valóságával, és rájön, hogy talán örökre el kell hagynia a szigetet, és a nőt, akit szeret.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

2
inkább romantikus, mint zenei... jó film 10/7
1
Igazi "love sztori" gyönyörü helyszinen és nagyszerü szereplökkel.Ez a film ihletett meg ,hogy elutazzak a forgatàs helyszinére : Kefalonia szigetère mely Ittaka szomszedsàgàban fekszik a Jon tengeren.Mint a filmben is làthato,nem sürün lakott vidék és kevés a turista is.Föleg olaszok és angolok vannak..németettel nem talàlkoztunk..Ki tudja miért ?? Erre is vàlaszt ad a film..A korai nyàr gyönyörü a szigeten és a Myrthos beach a föld egyik legszebb öble a fürdözöknek..Robogoval minden jàtszva elérhetö...
A filmet minden romantikus beàllitottsàgu érdeklödönek jo szivvel csak ajànlani tudom megnézésre..