Családi bunyó (2019)

Fighting with My Family

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az igaz történet alapján készült CSALÁDI BUNYÓ hősei a jó útra tért bűnöző, Ricky, felesége, Julia, lányuk, Paige és fiuk, Zak, akik együtt lépnek ringbe kisebb pankrációs rendezvényeken. Mikor Paige és Zak lehetőséget kapnak, hogy felvételt nyerjenek a WWE-be, vagyis az első számú pankrációs szórakoztatócég kötelékeibe, kapva kapnak az alkalmon, hogy legvadabb álmaikat valóra váltsák. A testvérek azonban csakhamar szembesülnek vele: ha szupersztári babérokra törnek, tehetségük mellett kapcsolatuknak is komoly próbát kell kiállnia.

A CSALÁDI BUNYÓ egy szívmelengető, elmés vígjáték, ami bizonyítja, hogy mindig megéri küzdeni, ha családról van szó.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
  TS 
   
  Vidlox.me
  TS 
   
  Gounlimited.to
  TS 
   
  Vidcloud.co
  TS 
   
  Vev.io
  TS 
   
  Vidoza.net
  TS 
   
  TS 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

8
Jesszusom M*Izaura!!! De jó, h nem ismerlek... H nem kell elviseljelek!
7
Egeész jó volt 7/10
6
Tipikus amcsi túlcsordulás, a pankrációval nap, mint nap jóllakatunk vizuálisan x milliós nagyseggű adrenalin fetisiszta, junkfeeded (60%-ban (bocsi) suttyó) nézőt és persze párhuzamosan megmentünk mz/xvt darabszám veszélyeztetett fajt a kihalástól. Tök mindegy ki minek hívja ezt a teátrális cirkuszt, csak azt az igényt szolgálja ki, hogy neon gladiárkodjon pár ember a reflektorfényben, más meg elélvezzen rá. Ennyit közvetít ez a középkategóriás fostalicska reklámfilm is. Egyedül Zak munkája és motivációja hatott rám érzelemdúsan, kizárólag emiatt 10/5! Mr. Sziklában is csalódtam, sok volt a púder itt is, meg ott is, a WWE-nál istenbizti mindenki annyira jó fej trainer és trainee, mint az ID channel doku-dramatizációiban.:/
5
ilyen jó filmet nem sokszor láttam
mindenkinek ajánlom (<3)
4
Jó kis film
10ből 8 at tudok rá adni
2
10/7 elvezheto , de foleg azoknak ajanlatos akik kedvelik a pankraciot