Csapda (2013)

Snitch

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az üzletember John Matthewst letaglózza a hír, hogy 18 éves fiára minimum tíz éves, kötelezően letöltendő börtönbüntetést róttak ki. A kamaszsrácot egy olyan csomaggal a kezében kapták el, amit egy barátjától vett át, és amiben tudtán kívül kábítószer volt. Amikor Jason elutasítja az ambiciózus államügyész, Joanne Keeghan ajánlatát, hogy büntetése enyhítéséért cserébe mártson be valakit, John megkéri Keeghant, hogy inkább hadd épüljön be ő egy drogkartellbe. Az elkeseredett apa beszivárog a könyörtelen Malik bandájába, de miközben megpróbálja megmenteni kamaszfiát, bajba sodor egy másik ártatlan embert. Amikor váratlanul leleplezi a mexikói drogkereskedelem egyik nagykutyáját, a már amúgy is veszélyes játszma tétje még nagyobb lesz.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

92
Nem rossz, de nem nézném meg újra. Az imdb-s pontszám teljesen reális.
10/6.5
90
nagyon jo film es egyben tanulsagos ! csak ajanlani tudom !

89
Hatalmas Film.

Pontszámom 10 / 9
88
Jó sztori, viszont nagyon lassú, vontatott kivitel. 10/7
87
Eeeeeeeeeez jó!!! 10/10
86
Nagyon jó lenne a film, ha Dwayne Johnsonnak nem ez lenne a szinkronizált hangja. Szerintem hozzá túl vékony ez a hang. Remélem valaki felteszi magyar felirattal.