Cseh Hattyúk (2016)

Czech Swan

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A dokumentumfilm lenyűgöző történet a nők öregedéséről, táncáról és söréről.
Horni Lhota egy kis falucska a csehországi Ostrava közelében, ahol a nyugdíjasok nők közül néhányan mazsoretteknek nevezik magukat és a falusi eseményekhez a tánc szépségét nyújtják. Tele vannak vidámsággal, humorral, együttlétükkel, próbáikkal, fellépésükkel megtörik életük monotonitását. Kitörnek a konyha és háztartás rabságából, teszik ezt nagy bátorsággal. Mindig készek repertoáruk bővítésére, tökéletesítésére, ezért a hölgyek úgy döntenek, hogy az klasszikus Csajkovszkij hattyú tava táncát is megtanulják. Igor Vejsadát, az Ostrava Balett igazgatóját kérik fel, hogy segítsen nekik. Igort elbűvöli a nők energiája és lelkesedése, ezért felajánlja a hattyúk tava debütáló szólistát, Marketa Pospisilovát, hogy a hölgyeknek tanítsa be a táncot.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

1
Imádom a cseh filmek hangulatát.Annyira közel állnak hozzám,mintha igazából oda tartoznék...Rabul ejtettek,de nem is akarok szabadulni a "fogságukból"Hóvirágünnep,a Tűz van babám,A szigorúan ellenőrzött vonatok...ahányszor megnézem,annyiszor repítenek egy olyan világba,ahol jó élni,érezni,embernek lenni..Persze és A sörgyári capriccio,a boldogság kék madara...Mit mondjak,most újra ilyen hangulat fogott el.Érezni a filmben a nagy elődök kéznyomát.Kedves,igazi cseh hangulatú film.Igaz éles kontraszttal ,a fiatalság és az elmúlás felé közeledő embert láthatjuk.Ez fájdalmas is,meg humoros is...Tökéletes alkotás,nekem nagyon sokat mondott!Köszi!!!10/10!!!