Csillag születik 2018 (2018)

A Star Is Born

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A show business kegyetlen és kiszámíthatatlan: de mennie kell. Jackson Maine (Bradley Cooper) valaha híres volt, de az ital és az örök turnézás kiszívta minden erejét. Leáldozóban van a csillaga. Ám megismerkedik egy fiatal, naiv és ismeretlen énekesnővel (Lady Gaga), akiben meglátja a zsenit. A férfi támogatja felfedezettjét, és közben beleszeret. Egyre szenvedélyesebb viszonyuk közben egyre jobban el is távolodnak egymástól: mert az ismeretlen lány pályája fantasztikus ütemben ível felfelé. A világ legnagyobb popdívája, Lady Gaga hatalmas elődjeit követi: a történetet 1937 óta Janet Gaynor, Judy Garland és Barbra Streisand főszereplésével filmesítették meg. A modernizált változat egyben Bradley Cooper rendezői bemutatkozás is. A film egyes jeleneteit a 2017-es Coachellán forgatták, ahol Lady Gaga headlinerként lépett fel.

Linkek a filmhez

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

72
Lady Gaga borzalmas színész, mint énekes, nem bírom meghallgatni. Kár Bradley Cooper-ért, így a filmért is.
71
Nekem pont ez tetszett, hogy nem szineszno...ettol volt olyan megragadoan kulonleges az egesz enje...
Pontom 10/6
70
Nem lenne rossz film. A színészek jó alakítást nyújtanak, Lady Gaga már jóval kevésbé. De végül is ő nem is színész. Nem is értem minek erőltetik, nem igazán megy ez neki, de nem is ezért szeretjük. Érdemesebb megnézni a film 1976-os verzióját.
69
Sokadjára is rabul ejtő, csodálatos film, csodálatos dalok, csodálatos színészek! Csak szeretni lehet!
68
Kimondottan rühellem a zenés filmeket, de ez tetszett. (nem is tudom miért néztem meg) És az hogy újra láthattam Ford Fairlane-t az mindent vitt. Mondhattok bármit, sztem a szinkron kimondottan jó!
67
Nem volt rossz, bár nekem a vége annyira nem tetszett. Egy jó tanács, ha valaki élvezni szeretné a filmet, az inkább eredetibe nézze meg, mert a szinkron valami borzalom. Szerintem.
66
Őszinte leszek, a színészi alakítás nagyon ott van. De a történet nekem egyáltalán nem jött be.
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

64
szuper 10/10
63
Ez a feldolgozás is nagyon jól sikerült...bravó