Csillagok háborúja I: Baljós árnyak (1999)

Star Wars: Episode I: The Phantom Menace

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Csillagok háborúja I: Baljós árnyak (angolul: Star Wars Episode I: Phantom Menace) George Lucas űroperájának, a Csillagok háborúja című mozifilm-sorozatnak negyedikként megjelent epizódja, a cselekmény alapján azonban az első.

A film költségvetése 115 millió USD volt. A legnagyobb részét az angol Leavesden Studios forgatta, néhány részt a tunéziai sivatagban, a Naboo bolygón játszódó jelenetek egy részét az olaszországi Casertai királyi palota termeiben filmezték.

Alább a cselekmény részletei következnek!

Nyugtalanság uralkodik a Galaktikus Köztársaságban. A távoli csillagrendszerekbe irányuló kereskedelmi utak megadóztatásának tervét heves viták övezik. A kapzsi Kereskedelmi Szövetség felfegyverzett csatahajóival blokád alá veszi a parányi Naboo bolygót. A Főkancellár titokban útnak indít két Jedi lovagot, a béke és az igazság szerzőit, hogy oldják meg a konfliktust és védjék meg Amidala királynőt. Hamarosan azonban kényszerleszállást kell végrehajtaniuk a Tatooine-on, ahol találkoznak az ifjú Anakinnal, akiben túlárad az erő.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

43
Nálam az 5 link közül egy sem működik
42
Azért is szerettem ezt a filmet mert nagyon sok kellemes emléket idéz bennem a gyerekkoromról mikor azonosulni akartam ,a szereplőkkel Így idősebb fejjel sem változott ez az érzés )Én nagyon kedvelem
41
Teljesen jó de... hát...51%
40
jóóóóóóóóóó 10/10 régebben láttam
39
Mármint a 7. Rész ben nem halál csillag van hanem egy 5 ször nagyobb bolygó ami halálcsillag ként funkcionál
38
Ez nagyon jo rész 10/10 nosztalgikus érzést kelt bennem ez a film mindig vissza emlékszem az ovodás korom ra amikor előszőr láttam ezt a részt,az az idő de jo volt,nem úgy mint most hogy a filmek csak a látvány ra mennek nem pedig a történet re, ezek a részek mertek ujjat mutatni nem úgy mint a mostani Star wars filmek Disney az úgy el b*ssza ezt a star wars sorozatot ahogy van,nem mondom hogy nézhetetlenek de pl a 7. Rész nagyon másolta történetileg a 4. Részt csak abba nem halálcsillag van hanem 5ször akkora bolygo ami halálcsillag ként funkcionál,ugyan úgy be repülnek a reaktor hoz és fel robbantják mint a 4. Részben,ugyan az a történet csak kicsit hangyányit mássab történettel és Luke keresésével lett mássabb a történet de igen nagyon hasonlit a 4. Rész re,de nem rossz a 7. Rész csak nem mert ujjat mutatni mint pl az 1-2-3.
37
Én imádom az összes rész. Megérdemli ez a létezést, habár tényleg gyenge a többihez képést. Rajongóként, miután láttam minden animációs sorozatot ami eddig megjelent, minden mozifilmet, azt mondom hogy 10/6.