Csillagok háborúja VI: A jedi visszatér (1983)

Star Wars Episode VI: Return of the Jedi

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Csillagok háborúja VI: A Jedi visszatér (angolul: Star Wars Episode VI: Return of the Jedi) 1983-as űropera film, amelyet Richard Marquand rendezett, a forgatókönyvet George Lucas és Lawrence Kasdan írta. A Csillagok háborúja sorozat harmadikként kiadott epizódja, a film története szerint ez a befejező rész.

Alább a cselekmény részletei következnek!

Miután Luke (Mark Hamill) megmentette barátját, Han Solót és a szépséges Leia (Carrie Fisher) hercegnõt a biztos haláltól, ismét csatlakozik Yodához, hiszen igazi jedi lovaggá kell válnia ahhoz, hogy szembeszállhasson Darth Vaderrel (Sebastian Shaw) és az Erõ sötét oldalával. Végre eljött a végsõ összecsapás ideje! A felkelõk készen állnak arra, hogy megsemmisítõ csapást mérjenek a Halálcsillagra. Arra azonban nem számítanak, hogy a bolygót elpusztíthatatlan energiapajzs védi és a Birodalom csapdába csalja õket.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

51
Nagyon kéne az eredeti! Ennek a szinkronja "gyalázatos".
50
Zseniális, ahogy az egész történet.
49
Ez az egyik kedvenc részem. A másik két kedvencem a Sithek bosszúja és a Zsivány egyes.
48
Szia!

Úgy néz ki 2 helyen maradt fent a film, azokon megtudod tekinteni.
47
Mi történt?Sehol sem tudom megnézni a filmet!!
46
Sziasztok.Volna egy szerény kérésem.Ebből az eredeti változatot már nem lehet megtalálni.Ha lehet,tegyétek föl megint vagy elég lenne egy elérhetőség is,ahonnan lehet tölteni,akár eredeti nyelven,akár magyarul.A TheVideo.me tökéletes volt.Sajnos sehol sem találni az eredetit.Köszi.
44
A végén az ünnepségnél kicserélték a régi Darth Vader /Anakin szellemét a mostani ismert Anakin képére .. Illetve kivágták Darth Vader hamvasztását.