Csodálatos fiú (2018)

Beautiful Boy

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Egy magával ragadó, emberi történet, amely két bestseller, David és Nic memoárja nyomán készült. Az újságíróként dolgozó David Sheff egészen nyugodt, hétköznapi életet él második feleségével és két közös gyermekükkel. A hétköznapok nyugalmai azonban megtörni látszanak, amikor felbukkan David előző házasságában született fia, Nic, aki kábítószer-problémákkal küzd. David kétségbeesetten próbál segíteni fián, ugyanakkor kénytelen belátni, hogy új családját is védenie kell. Mindez eddig David számára ismeretlen nehézségekkel jár, miközben azon tűnődik, tehet-e többet egyáltalán fiáért, miközben nem marad számára más, csupán a remény, hogy Nic felépül függőségéből.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Flashx.tv
   
   
  Vidcloud.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

9
Egy olyan film, amit minden fiatalnak látnia kellene mielőtt drogokhoz nyúl... 9/10
8
Egyszer írtam már véleményt róla de eltűnt. Nagyon tetszett, napokkal utána is foglalkoztatott még a téma. Jó film.
7
Megéri megnézni, tanulságos.
6
Megható film, szerettem és mentettem a kedvencek közé.
5
Igazán kemény, megrendítő alkotás. A film kiválóan bemutatja, hogy egy ember miként válik teljesen a kábítószer rabjává, ezzel felégetve maga körül mindent az életében, nem beszélve azokról az emberekről, akik mindennek ellenére mégis szeretik és támogatják őt, hiszen ki vannak szolgáltatva a helyzetnek. Nem elítélni kell a drogfüggőségben szenvedő embereket, hanem megérteni őket, megmenteni, és segíteni nekik a gyógyulásban, hiszen bármilyen függőség is betegség. Sokkal több és hatékonyabb marketinget kellene gyakorolni a prevencióra, megelőzésre napjainkban, és ha már csak 1 emberre is sikerül hatást gyakorolni, akkor máris 1 élettel több, akit sikerült megmenteni.
4
Itt van, hogy számos kiváló minoségu filmet nézünk, ezen a helyen mindig a legújabb filmeket látom.
Ezen az oldalon >> pages.today/watch1
3
Nem! 2 óra 1 perces a film!
2
ez most tényleg 33 óra 28 perc?
1
Nagyon komoly ! 8/10