Csontdaráló (2005)

The Longest Yard

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Egy sztársportoló is kerülhet nagyon mélyre. Ennél mélyebbre azonban biztosan nem.
Paul Crewe (Adam Sandler) egykor az amerikaifoci bajnokság ünnepelt játékosa volt, ma csak egy a rabok között: igazi nehézfiúkkal összezárva tölti mindennapjait az USA egyik legjobban õrzött, legrosszabb körülmények között fenntartott börtönében.
Ám a fegyencek között akad egy régi ismerõs: egykori edzõje (Burt Reynolds) is itt tölti életfogytig tartó büntetését. A börtönigazgató bíztatására a rabok edzeni kezdenek és a szedett-vedett társaság hamarosan kihívhatja legnagyobb ellenfelét: az õrök válogatottját.
A pályára kifutó csapatok mindennél jobban gyűlölik egymást. Eddig sem vigyáztak a másik testi épségére. Ami most a pályán folyik félig játék... félig van egy másik, kimondatlan célja is: a játékosoknak, a bíróknak és a börtönigazgatónak is.

Beküldte : Cerberus

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vev.io
  TheVideo tárhely 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

28
Ennyi szajbabaszott reklam a vilagon nincs, mint ezen az oldalon
27
Ez nagyon jó film!Szana szét röhögtem rajta.Nézzétek meg...
26
Nagyon jó film , én az egész film alatt röhögtem , ez a film megéri a 10 pontot.
25
Ez szinte 100%-ban Koppintás Gépállat SC-ből...Ugyan az a sztori,sőt még nagyon sok jelenet pont ugyan az... PL : a másiknak eltörték az orrát,és a csávó bocsánatot kellett kérjen fix igy van a gépállat SC-ben is...Vagy hogy a főszereplő itt ebben az esetben Adam Sendler régen nagyon jó ficista volt,és most alkoholista.A másik filmben is pont igy volt.De ettől függetlenül mind két fiml nagyon tetszett 9/10 !
24
The Longest Yard 1974 - Hajrá, fegyencváros! 1974 Burt bácsival az eredeti. Gépállat SC, annak a remake-je, s a kettő remake-je ez a szupi tuti Adam Sandler mozi.
23
jó film megérte megnézni 10/10
21
jó film a végén megtudja valaki mondani hogy milyen zene megy ??
amúgy 10/10
20
nekem is bejött szerintem is jo film

19
jo film bejot