Dermesztő szél (2007)

Wind Chill

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Karácsonyra kiürülnek az egyetemi kollégiumok. Aki csak teheti hazautazik a családjához, rokonaihoz. A csinos lány is haza készül, így amikor az egyik iskolatársa, akinek még a nevét sem tudja, felajánl neki egy helyet a kocsijában, örömmel elfogadja azt. Mire ráébred, hogy a fiú túl sokat tud róla, már egy elhagyatott úton járnak. Hamarosan tomboló hóvihar ejti őket rabul, és egy különös autó leszorítja őket az útról. A halálra rémült fiatalok hirtelen rádöbbennek, hogy a csontig hatoló hidegnél van nagyobb problémájuk is.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Indavideo
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

15
Már ott bibi van a filmben, hogy ha annyira hideg van miért nem látszik a leheletük?
14
Látom, nem csak engem lep meg, hogy valaki ennyire mélyen kalibrált szellemi és morális képességekkel belefér egy (film)kulturális párbeszédbe. Ezúton gratulálok VilagIstené-nek! (Ki más is lehetne ) Sikerült nagyon precízen minősítenie magát ezzel a kommenttel
A filmhez pedig annyit, hogy bár én őszinte Emily Blunt rajongó vagyok - aki a hollywood-i mainstream-mel szemben próbál valódi színésszé válni -, de ez az alakítása mégsem az, amiről emlékezetes marad. Ha soha nem nézem meg ezt a filmet, nem lennék semmivel szegényebb.
13
Ehhez hasonló koncepciójú filmet forgattak pár évvel később (ez volt a Frozen), ami jobban megragadta a lényeget, vagyis a kilátástalan küzdelmet .
12
A főmuftik alszanak?! Halkan kérdem persze...vagy már mindent szabad? Ez gáz...
11
10/10 éy roki2011 ez egy kurvára jó film és kínhalál a családodra te rákos idióta nyomorérm geci inkáb az utcán szopós anyádat bazd meg mert ez egy nagyon jó horror ijesztő is nálam top listás akinek nem tetszim az kínhalált érdemel.
10
Nekem ez a film mindig is bejott, lattam 4-5 szor A csaj is nagyon jo benne
9
kicsit unalmas ,de nem olyan rossz 10/5
8
Unalmas,unalmas szereplőkkel. Főleg a lány. Katasztrófa
7
Egész jó film, az első feléig... Nekem nincs befejezése, nem tudni, mi a film üzenete, a mondanivaló nem lett kiemelve, ha volt egyáltalán...
6
Szó mi szó láttam már ennél jobb filmet is...
én valahogy nem értettem a lényegét, túl sok összevisszaság volt..
Kicsit untam ami azt illeti..de a vége valamiért tetszett. Úgyhogy 10/5