Derült égből szerelem (2009)

Love Happens

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A megözvegyült Dr. Burke Ryan a gyász feldolgozásáról ír önsegítő könyvet, melyből hatalmas siker lesz. Előadásokat kezd tartani, és az egyik Seattle-i szemináriumon összefut a hotelben Eloise Chandlerrel, aki torkig van a férfiakkal. A vonzalom azonnal érzékelhető, de a nő számára hamarosan világossá válik, hogy a férfi egyáltalán nem jutott túl felesége elvesztésén, és hogy a színpadi show egyáltalán nem fedi a valóságot. Lehet, hogy amikor legkevésbé várnák, megtörténik velük a csoda?

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

4
Jennifer Anistonnak mindig olyan unalmas filmjei vannak...
3
Azt a szörnyű amerikai giccsét! És ami még rettenetesebb: igaz! Tényleg képesek még egy sorstragédiából is színpadi show-t fabrikálni. Meghalt a felesége? Hurrá, tapsoljuk meg! (És adjunk el a nevével fogyasztótablettát!) Minden mondat hamis és gennyes.
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

2
Érdekes, hogy cim és leirás alapján romantikus filmnek állitják be, viszont ez nem az. Mivel nem is vagyok az a nyálas film rajongó, ez a film nagyon tetszett! Sokat lehet belőle tanulni és Aaron Eckhart nagyon jól alakit benne. Szinte semmi romantika nincs benne, ez egy nagyszerű dráma, hétköznapi dolgokból. 10/10
1
Nem a legjobb romantikus film, de egynek elmegy.