Dínó (2000)

Dinosaur

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Aladár, a szüleitõl messze vetõdõ iguanodon, boldogan él a lemurok családjában egy álomszigeten, amikor egy meteorzápor véget vet az idillnek.
A szigeten káosz lesz úrrá, a nagycsalád tagjai közötti harmónia felborul, és egyre többen készülnek elhagyni a lakhatatlanná vált területet. A paradicsomi szigetrõl menekülõ lemurok és Aladár, biztonságos fészket keresvén, csatlakoznak egy vándorló dinoszauruszcsapathoz.
Az új hazát keresõkre kalandok és megpróbáltatások egész sora vár: kevés a víz és az élelem, állandóan ragadozók leselkednek rájuk.
Aladár gondolkodásmódja azonban nem tud a dinoszaurusz-tradíciókhoz viszonyulni, hiszen már egy idegen világban kelt ki a tojásból, így csakhamar konfliktusba keveredik a hierarchikus rendet megkövetelõ vándordinoszauruszokkal.
Aladár számára egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a túlélésre csak úgy lehet esélyük, ha összetartanak és közösen keresnek kiutat szorult helyzetükbõl...

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

14
Kis koromban egyik kedvencem volt, rengetegszer láttam. És most hogy újra rábukkantam, biztos hogy legalább ugyanannyiszor megnézem megint. Imádom!
13
vagy 100 latam de meg mindig meg nezem
12
Ez volt az első filmem amit megkaptam még anno VHS-en. Azóta a nagy kedvencem. 10/10
11
Én nagyon szeretem ezt a mesét
10
Gyerekkorom nagy kedvene nagyonb szeretem ezta filmet kár hogy nincs több része
9
a szilaj akedvenc

a szilaj a kedvencem de ez majdnem olyan jó köszönöm ajánlanál még hasonlókat erzsinek8
na ez meglepett egy ilyen klasszikust is látni itt nekem meg megvan eredeti whs kazettán is csak árad ebből a meséből a gyerekkori emlékeke
7
Gyerekkori emlék
6
Nagyon jo 10/9. dinós filmek 10/10
5
Aranyos kis film igaz nagyon komolyra sikeredet ez a mese számomra olyan mint a Dinoszauruszok a föld urai de a története és benne a barátságról meg hogy senkit nem hagyunk cserben meg fogott engem =) 10/5