Drága Elza (2014)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
1942 végét írunk. Ukrajna, keleti front. Itt szolgál Lombos honvéd (Makray Gábor), a hazájához hűséges katona, akinek friss házasként egyetlen vágya, viszontlátni ifjú feleségét. Egy adminisztrációs hiba miatt azonban lemarad a hazafelé tartó vonatról. Azt gondolja, rosszabb már nem jöhet, az igazi pokoljárás viszont csak akkor kezdődik...

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Youtube
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

18
Miért vár mindenki valami nagy harci jeleneteket.Ez nem egy amerikai háborus film ahol egy katona végez egy teljes századdal.
17
Hát... Még anno a mikor megjelent láttam, de nem hagyott nagy nyomot, mert vele párhuzamosan más háborús filmeket is megnéztem. Most újra megnéztem, hogy ne befolyásoljon a többi... Hát... 4/10. Nagyon nem kell szerintem részletezni miért. De még sok film kell erről korszakról, hogy legyen esélye egy tényleg jó filmnek róla, így csak hajrá.
16
Jó film. Szép képekkel operál. A párbeszédek gyengék benne és ez megtöri kicsit a lendületet.
15
SZERINTEM ÉRDEKES ÉS KÜLÖNLEGES VOLT, PEDIG JÓ NÉHÁNY HÁBORÚS FILMET LÁTTAM MÁR! EGY 8-AS MINDENKÉPP!!
14
Biztos velem van a baj, de nem igazán értettem a lényegét...?!? Gyakorlatilag ugyanazon a szinten van, mint a Szürke senkik, csak gondolom nagyobb költségvetéssel és láthatóan sokkal több szereplővel készült. Csupán ennyi a különbség. Lehetne sorolni a hibákat, de minek...?Megtették már az előttem hozzászólók. Minden tiszteletem az igyekezetért, de továbbra is az a véleményem, hogy nem megy nekünk ez a háborús film kategória.
Csak egy kötekedő kérdésem lenne: biztos, hogy a "malenkij robot " kifejezést magyar ember már 1941-42-ben a Szovjetunióban ismerte és használta???? Mert szerintem mi ezzel a kifejezéssel csak a háború magyarországi időszakában(44-45-ben és utána) szembesültünk, mikor a győztesek helyben gyűjtötték be a "szükséges emberanyagot" egy "kis munkára". Valószínű, hogy a GULAG -ról úgyszintén nem nagyon tudták a magyar katonák , hogy eszik-e, vagy inkább isszák.?!?A filmben viszont a főhős minden gond nélkül használja mindkettőt a keleti fronton...
Egyszer megnéztem(végig!!), de elég is volt.
10/5
Hogy pozitívumot is mondjak: a lányok igazán csinosak voltak...
(<3)
13
Magyar szinkronizál magyart katasztrófa egy film
12
Az öreg fazon hozza a legjobb formát.A főszereplő kutyaütő!A story-ból kilehetett volna egy sokkal jobb filmet hozni!5-pont
10
7 pontot adtam rá, de csak a téma miatt meg azért mert már nagyon régóta meg szeretem volna nézni, de sehol sem volt elérhető a film,...(köszönet a feltöltésért)...de maga a film nem ér annyit, jók a csatajelenetek, megértettem a brutalitást, nagyon jól bemutatja a Vörös hadseregben lévő viszonyokat, ...de a szöveg az valami borzalmas,..a párbeszédeknek olyan hamis pátosza van ami csaknem hiteltelenné teszi a filmet,..na és a végén az a skizofrén "képzelt barátos" befejezés, az jól állt a Harcosok klubjának, de itt baromira értelmetlen volt és plágiumízű,..és semmit sem tudtunk meg az ütős kezdő mondatról, hogy miért is határozta el,hogy megöli a feleségét?...teccenekértenyi?
9
Minden tiszteletem a filmben résztvevő hagyományörzőknek, miattuk kb. félóráig tudtam nézni ezt az...izét. Még egy zimmerit bevonatos "Tigert" is bevetettek, csak lestem!... Nagyon jólesett megfigyelni a nagyszerű, korhű egyenruhákat, fegyvereket, többek között egy Király géppisztolyt, amit utoljára a Tizedes meg a többiekben láttam, ami egy zseniális film!!! Ez meg?? Nos, ez a legaljának a legalja, a faarcú és fahangú "főhőstől" kezdve az iszonyat gagyi párbezédekig. Az összes szereplő színészi játéka a [email protected]ádi műkedvelő színjátszókör szintjét sem üti meg, a történet és a rendezés meg...na, hagyjuk..