Egy ágyban az ellenséggel (1991)

Sleeping with the Enemy

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Amikor Laura négy évvel ezelőtt hozzáment Martin Burney-hez még csak nem is sejthette, hogy a férfit milyen vad szenvedély fűti iránta. A külvilág számára ők még mindig az ideális házaspár megtestesítői: Laura nemcsak gyönyörű nő, hanem remek háziasszony is, aki férje minden kívánságát készségesen teljesíti, Martin pedig jóképű, sikeres és hihetetlenül vonzó. Ám a Burney család élete cseppet sem olyan, mint amilyennek kívülről látszik. Senkinek nincs fogalma arról, hogy a rettegő asszony csak a megfelelő pillanatot várja, hogy megszökhessen ebből a pusztító kapcsolatból, elmenekülhessen az elől, amit még legvadabb rémálmaiban sem tételezett volna fel az őt szerető férjéről.


K96

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

5
Egy jó film,agyzsibbasztó 90-es évekbeli rendezéssel,és idegesítő zenekísérettel...Akkor még a 20-as évek némafilm készítőitől tanult az a nemzedék,akik ezt a filmet is csinálták.Ez bizony mély nyomot hagyott az akkori filmekben!így lettek,avíttak,és mesterkélt rendezésűek!A mai filmgyártásban,ennek már nyoma sincs!Lehet hogy a következő generáció,50 év múlva ugyanezt fogja érezni...
3
10 pontos , azért mert akkor 10 pontos volt amikor ment a moziban.
1
Imádom! <3 Köszi a feltőltést!