Egy elrabolt kislány története (2008)

Gardens of the Night

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Egy nyolcéves kislányt elrabolnak otthonából, és meggyőzik róla, hogy a családját egyáltalán nem érdekli a sorsa. Kilenc borzalmas, utcán eltöltött év után végre elfogadja egy tanácsadó segítségét, aki megígéri neki, hogy segít a hazavezető út megtalálásában. A kérdés csak az, hogy képes-e még rá egyáltalán?
A rendező/író Damian Harris (Rossz társaság, Van kegyelem?) a történetet elrabolt gyerekek, tanácsadók, rendőrők és stricik beszámolóiból állította össze.


Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

10
Szerintem nem kell túlspirázni. Ez egy sztori az életből. Nem a napfényes oldalról. 10/10
9
Egyszer nézhető film? Mert ha többször nézem meg akkor lecsuknak?
8
Tetszett-bar szomoru ilyet latni.Azonban tobbet is ki lehetett volna belole hozni.A vege (nem a legvege) picit gyenge volt.
6
Nagyon magaval ragado szomoru tortenet 10es
5
10/5 nincs vége, vagy úgy is mondhatnám rossz igy a vége,ráadásul pont az a kor esik ki ami változást hozhatott volna.
4
Manapság rengeteg olyan film készül,ami rózsaszín fellegekbe ringatja el a nézőket és felkelti az illúziót,hogy az életben minden mindig szép és jó.Az ilyen filmekből hiányzik a valóság szaga. Ezek persze nem is nyernek díjakat és nem sok emberben hagynak maradandó nyomot,mert bárhogy is szeressen az ember azonosulni a szereplőkkel és elképzelni a szépet - jót , mindnyájan éhezzük a kultúrát. A képzelőerő,kreativitás,eredetiség és a valóság - mind valami elképesztő nyomot képes hagyni , ha jól adagolják.Ezeket a filmeket érdemes megnézni.
Ez a film pedig valós úgy,ahogy van. Semmi csöpögős sztori, valótlan álmok, furcsa, életben nem - vagy csak nagyon ritkán - előforduló szituációk. Semmi felesleges duma,egyszerűen puszta tények. Sokszor nem kell a szó.
Tetszett,nagyon ajánlom mindenkinek,főleg szülőknek tanulságos,meg hát mindenkinek látnia kell, mert aktuális a téma és elgondolkodtat azon,hogy értékelnünk kell,amink van.
Köszönöm a feltöltést.
3
Van egy hangulata Nekem tetszett,már amennyire tetszhet egy ilyen történet.
2
Én bánom, hogy megnéztem. A történetből sokkal jobb filmet lehetett volna kihozni. Ez így, nagyon rossz.
1
Ez egy egyszer nézhető film.