Egy kis szívesség (2018)

A Simple Favor

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Stephanie (Anna Kendrick), az egyedülálló blogger anyuka nyugodt, kisvárosi élete egy csapásra megváltozik, mikor megismerkedik a gyönyörű és titokzatos Emilyvel (Blake Lively). Egy nap Stephanie-t felhívja újdonsült barátnője és egy kis szívességre kéri, ami váratlan események sorozatát indítja el. Emily rejtélyes módon eltűnik és az aggódó Stephanie blogja olvasóihoz valamint Emily jóképű férjéhez, Seanhoz (Henry Golding) fordul segítségért. Az eltűnt nő utáni nyomozás során sötét titkok kerülnek a felszínre, ami meghökkentő fordulatot hoz mindenki életébe.

Darcey Bell nagy sikerű, briliáns regényéből készült misztikus thriller váratlan fordulataival, stílusos képi világával, feszes tempójával az első perctől az utolsóig fogva tartja nézőjét. Anna Kendrick és Blake Lively párosa remekel Paul Feig, a Női szervek, a Kém és a Koszorúslányok rendezőjének legújabb filmjében, aki ezúttal nem fél megmutatni a sötét oldalát.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Streamcloud.eu
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

45
Imádtam !Megérte rá ennyit várnom hogy ne legyen kamerás,mondanám hogy fordulatos volt de nagyjából vágtam mikor mi lesz Anna Kendrick pedig nagyon adta a karakterét
44
Az előzetes alapján nem ezt vártam, de nem volt rossz. DE egyetértek, hogy csak egyszer nézhetős kategória.
43
Nekem tetszett igaz hogy csak egyszer nézhetős de végig lekötötte az ember figyelmét.
42
Nem misztikus.
Nem thriller.
Nem vígjáték.
De a legnagyobb baja nem az, hogy műfajilag, hanem, hogy filmként is értékelhetetlen.
Egy ócska kliséhalmaz kínos ripacskodással fűszerezve...
41
Jó film volt !
Végig izgalmas volt, le kötötte a figyelmet.
8/10
40
@Thunder8 Átnéztem az adatlapot, nem mi döntjük el milyen, az IMDb (interenet movie data base) mondja meg melyik filmet milyen Műfajokkal kell felvértezni. Igazad is volt mert a Vígjáték lemaradt, pótoltam, a leírást is átnéztem ez van mindenhol, a port.hu-ról van a leírás. Ne foglalkozz ilyen apróságokkal, ez nem a mi tisztünk hogy felcímkézzünk filmeket. Persze nem azt mondom hogy ne mondj véleményt, sőt most is örülök hogy jeleztél, mert több mindent ki javítottam! Sajnos emberből vagyunk hibázhatunk, de szeretem ha pontos valami!
39
A film egy krimi-VÍGJÁTÉK, nem tudom hogy sikerült ráhúzni a thriller és a misztikus címkéket, de jó lenne, ha valaki javítaná.
A leírás vége sem stimmel a fenti okok miatt, és szó nincsen semmilyen sötét oldalról sem, ez a film alapvetően egy vígjáték. Nem rossz szerintem, de teljesen másra számítottam a leírás és a címkék alapján, amik nagyon félrevezetőek!

"Darcey Bell nagy sikerű, briliáns regényéből készült misztikus thriller váratlan fordulataival, stílusos képi világával, feszes tempójával az első perctől az utolsóig fogva tartja nézőjét.
Anna Kendrick és Blake Lively párosa remekel Paul Feig, a Női szervek, a Kém és a Koszorúslányok rendezőjének legújabb filmjében, aki ezúttal nem fél megmutatni a sötét oldalát."
38
Jó volt, ki kapcsolt 10-es!
37
telleg egyszer nezheto….meg egy kicsit beteges,,,
36
Nekem tetszett. Fordulatos, kiváló színészekkel.