Egy kutya hazatér (2019)

A Dog's Way Home

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Mit tehet egy kutya, ha messzire kerül otthonról? Vágyakozik a gazdája után. És mit tesz egy olyan különleges, játékos kedvű, és makacs négylábú, mint Bella? Elindul. Hegyen-völgyön, havon és vadonon keresztülvágva, dacolva vadállatokkal, lavinával és ami a legveszélyesebb, az útjába akadó emberekkel keresi az otthonát, valamint a legjobb barátját, Lucast, meg az ő különleges családját. Bella több mint 600 kilométert tesz meg. Szerez barátokat, és néha menekülnie kell. Egypárszor megetetik, máskor az életéért küzd… de csak egy cél lebeg a szeme előtt: a hazatérés.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Streamcloud.eu
   
   
  Vidcloud.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

24
Nagyon kedves és szép film. Zsebkendős. Nem csak kutyaimádóknak. Állatimádóknak, de nem is ez a jó szó. Olyanoknak, akik szeretnek.
23
Kutyaimádóknak kötelező! Egyszerű történet, de kedves, nekem tetszett.
22
Jó volt ez a kis filmecske
20
Nekem minden filmnél ezt csinálja. Arra rájöttem, hogyha fent a linksorban a "http://filmezz..." előtti szöveget kitörlöm és enter, akkor bejön a film.
19
Nálam sem indul, azt irja blokkolva van az adfly
18
Írtam neked privátot, bocs hogy magát a szöveget nem tudom elküldeni, de ha beillesztem és küldeném törli a hozzászólást vagy üzenetet, még úgy is, hogy szóközökkel végig szaggattam!
17
Továbbítom tulajnak a gondot...!
16
Igen,ua gondolom
15
Neked is az adfly-os hibaüzenet van?