Egy nő fogságban (2017)

A Woman Captured

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A film főszereplője egy 52 éves nő, Maris, aki 10 éve modern kori rabszolgaként szolgál egy családot. Szállásért és ételért cserébe napi 20 órát dolgozik: nappal házimunkát végez, háziállatokat lát el, éjszakánként pedig egy gyárban dolgozik, de az ott megkeresett pénzét az utolsó fillérig le kell adnia a családnak. Szabadságában korlátozzák, engedély nélkül nem hagyhatja el a házat. A méltóságától és jogaitól megfosztott nő évek óta maradékot eszik és egy kanapén alszik. Maris a fizikai és lelki elnyomás miatt félelemben tölti napjait, miközben arról álmodozik, hogy egyszer talán visszakapja korábbi életét.
A kamera jelenléte ráébreszti, hogy nincs teljesen egyedül. Fokozatosan bizalmába fogadja a róla készülő film rendező-operatőrét, Tuza-Ritter Bernadettet, majd lassan barátság alakul ki kettőjük között. Több hónapnyi forgatás után Maris összeszedi minden bátorságát és megosztja újdonsült barátnőjével a tervét: "Meg fogok szökni!"

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

5
noveremeknel is van csicskas, tobbek kozott ezert sem tartom veluk a kapcsolatot. szornyu volt latnom ,hogy meg a kisgyerekei is ugy bannak azzal a szerencsetlennel ahogy azt az apjuktol lattak. nagyon at tudom erezni ezt a filmet mert nekem sajnos meg ennel is rosszabb gyerekkorom volt.
3
Marisnak a legjobbakat kívánom , amit meg is fog kapni ennyi rossz után..
Ennek a gerinctelen féreg Etának a Karma nagyon csúnyán vissza fog vágni... remélhetőleg hamarosan..
2
Elképesztő történet,még úgyis,hogy a főszereplő,sokszor rájátszott a saját nyomorúságára...mégis a film végére,magára talált,és a rendező is,hagyta,egy kicsit önmaga lenni...Ő lett a NAGY,akire felnézhet az ember!Talán zokognék,de nem kell,mert láttam egy ember,felemelkedni a sárból,és még arra is volt ereje,hogy egy másikat megtámogasson!Végül is,szép volt...Örülök,hogy megnéztem!
1
A film magyar nyelvű, de végig égetett felirat van rajta, így adta le az Echo TV.