Egyiptom hercege (1998)

The Prince of Egypt

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Rabszolgának született. Királyok nevelték. Vezér lett belõle. Történetét az egész világ ismeri, milliók tisztelik a nevét...õ Mózes. Az Egyiptom hercege az örökség és a sors epikus igényű drámája. Mózes története és útja a rabszolgától a hercegen át a felszabadítóig, évezredeken át fennmaradt, nemzedékek sorát nyűgözte le a hit, remény és szabadság idõtlen témáival. A DreamWorks elsõ egész estés animációs filmjéhez az Oscar-díjas Hans Zimmer írt dalokat és zenét. A film káprázatos képi világán pedig több mint 350 animátor, művész és technikus dolgozott.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vev.io
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

14
Az egyik kedvenc mesém! Bár nem vagyok valami vallásos, azért engem is megérintett.
13
( Már egyszer láttam rég nem tudom hol :'D) Megnéztem! Imádom! <3 Nagyon rég láttam de ebbe segitett a Filmezz.eu! Még van egy film ami szintén ilyesmi csak izgalmasabb! A cime : Balto ( ezt is nagyon rég láttam még tv-n és itt fent van! Nagyon örültem! )
10 / 10 ( mind kettő )
12
Lattam mar jobbat is,kicsit durva volt.Az enekek sajnos alig hallatszottak.
Pontozasom 10/8.
11
Szuper, és az a legjobb, hogy igaz történet!
10
Köszönöm! (<3) Érdemes megnézni...
8
szerintem mindegy hogy mijen vallású vagy érdemes megnézni nekem tízből tíz
6
Szerintem ez egy nagyon jó mese csak ajánlani tudom!Gyerekkorom óta egyik kedvencem 10/10!!! Jó szórakozás az egész családnak!
5
Egy nagyon jól sikerült történetet mutatnak-be rajzfilm alkotásban.Fantasztikus jó rajzfilm mindenkinek ajánlani tudom.Régi idők meséje mint gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szól =) 10/8 =)