Eksztázis (2018)

Climax

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Táncosok gyűlnek össze egy erdő közepén lévő, bezárt iskolaépületben, hogy eltáncolják az utolsó táncukat. Az egész éjjel tartó buli hallucinogén rémálomba fordul, amikor rájönnek, hogy a szangriájukba valaki LSD-t tett. Hamarosan képtelenek lesznek ellenállni a bennük lévő neurózisoknak és pszichózisoknak, bódult hipnózisukat pedig tovább fokozza a zene elektronikus ritmusa. A drog mindenkiből mást hív elő: míg egyesek a paradicsomban érzik magukat, mások a poklot járják meg.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Streamcloud.eu
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

1
Ha esetleg Valaki nem tudná Ő rendezte a Világ egyik legjobb filmjét... Ugyebár Irréversible - Visszafordíthatatlan. Csodálkoztam is az első t. jelenet után és kiugrattam megnézni kinek a nevéhez fűződik az eddigi legütősebb táncprodukció amit láttam. Így már érthető.. Kíváncsi vagyok ezúttal mit sikerült alkotnia ennek a zseninek. Imdb alapján nem lesz gond.