Előre! (2002)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Zoli (Marcsek Tamás) és Miki (Gáspár Csaba) igazi barátok, egy padban ülnek az általános iskolában, és együtt lógnak az iskola után. Zoli apja (Váta Lóránd) a kevés ellenzéki egyike, aki röplapokat készít és szamizdat újság kiadásával próbálja felhívni a figyelmet a rendszer ellentmondásaira. Miki apja (Gáspár Sándor) a kerületi párttitkár, aki fiatalon került magas pozícióba, úgy dönt emberek sorsa felől, ahogy azt kénye-kedve tartja. A két teljesen különböző férfi többször kerül kényszerű kapcsolatba gyerekeik barátsága miatt. Az egyetlen közös vonásuk, az iskolába érkező fiatal tanárnő iránti érdeklődés. Egy iskolai kirándulás végleg megváltoztatja sorsukat.


K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

6
Árnyaltan mutatja be a kor jellemzőit. A film jól sikerült.
5
Nagyon tetszett nekem ,az iskolás éveim jutottak eszembe kb ugyan ilyen idös voltam 1984 be igy minden emlék visszaköszön csak a jó ezért én10/9 pontot adok rá..
4
Hát,igen a mi fiatalkorunk,volt benne jó is rossz is.Külön öröm a számomra,hogy az egyik gyerek főszerepet a fiam alakítja.
Nem mellékesen Marozsán Erika aki ebben a filmben még kezdő színésznő volt,mára méltán híres lett.A zene meg fanasztikusan tükrözi az akkori életérzést.Csak ajánlani tudom,minden korosztály számára.
3
Úristen!Ez tényleg így volt!A kütyük nélküli világ"Miénk-e Föld,erdő mező,kalásza. virága nékünk terem..."Nem mellesleg Gáspár az egyik legjobb magyar színész! 10/9 !
2
Nekem tetszett! És a zenék... Tök jó
9/10
1
Igazi retro. 1984-ben játszódik a történet. Lehet nosztalgiázni, emlékeket felidézni. Külön felhívom a figyelmet a film zenéjére