Elrabolt világ (2019)

Captive State

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Egy évtized telt el azóta hogy az égből különös formájú űrhajók ereszkedtek a Földre, és a bennük érkező lények leigázták a bolygót. De nem baj.Chicago nyugodtabb, békésebb hely lett azóta. A bűnözés megszűnt, a munkanélküliség a nullához közelít, az emberi világot biztos kézzel kormányozzák azok, akikkel az átlagpolgár nem is találkozik. Vagy mindez hazugság?Vannak, akik szerint egyáltalán nem ilyen rózsás a helyzet, és meghirdetik a végső, mindent eldöntő bolygóközi szabadságharcot. Kevesen vannak, rosszul felszereltek, és csupán sejtik, hogy ki ellen harcolnak – ám mindenre elszántak.De sok ember van, akik nem ért egyet velük: aki akár harcolni is hajlandó a világ új uraiért. Együttműködők és terroristák; kollaboránsok és forradalmárok között folyik a harc – a messziről jött lények csak akkor lépnek közbe, ha már nincs más megoldás.A Majmok bolygója: Lázadás-sal világhírűvé vált rendező kiváló színészekkel forgatta le a közeljövőben játszódó, vérfagyasztóan izgalmas,sok meglepetéssel szolgálós sci-fijét.John Goodman és Vera Farmiga is a főszereplők között van – de a néző az utolsó pillanatig nem lehet biztos benne, hogy ki áll az idegenek és ki a földiek oldalán.

Linkek a filmhez

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

44
ÁÁÁ csak elaludtam rajta csalódás volt többet vártam tőle!!
42
Nem volt érdemes, ennek a végén se történt semmi
41
Ez egy eszméletlen jó film. Halálosan izgalmas, a végéig nem lehet tudni, hogy mi lesz a csattanója. Igaz, csak pár lövés dörren el, de ennél sokkal fontosabb, hogy kiszámíthatatlan és tele van fordulatokkal. Csak a végére áll össze a történet.
39
Elkezdtem nézni,de olyan politikai filmnek tűnik ez. Mindegy azért holnap majd megnézem a másik felét mert bealudtam rajta, de azért érdekel mi lesz ebből a vége
38
Csak kár, hogy mire beindult volna a Colony elkaszálták a 3. évaddal.
37
a story nagyon ütős és izgalmas lenne, de a látványvilág, a forgatókönyv + a rendezés tönkretette, 10/2
36
ot van egy soroza ebbol a temabol! A kolonia.
35
A story nem lett volna rossz. A vége lapos. Nem derül ki semmi,hogy most mi van odalent, vagy, hogy sikerül-e megszabadulni az idegenektől. Izgalmasnak izgalmas, de egy idő után uncsi.