Emlékezz! (2015)

Remember

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A 20. század legsötétebb fejezete egybeesik egy személyes bosszútörténettel... Zev és legjobb barátja, Max egyezséget kötnek, hogy hátralevő napjaikak arra áldozzák, hogy végére járjanak egy befejezetlen ügynek: megkeresni és bosszút állni a náci tiszten, aki családjaik haláláért felelős.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

30
Nem értem a fanyalgókat. Szerintem ütős film és nem csak a fordulat miatt a végén. Nem mutatnak szörnyűségeket és ki sem mondják őket, mégis minden ott van a levegőben, szinte tapintható. És ettől lesz igazán ütős egy film. Szerintem.
29
10-es Nagyon jó film!
27
*Varsó 44 * na az már nem fantasztikus film. Brutálisan sokkoló. Ajánlom a figyelmetekbe...
26
A nagyon jó filmtől messze van. A vége nagyon hihetetlen !!! Értem a mondanivalóját. Emlékszem; Jártam ott *Auschwitzban* mint turista, azt nem lehet elfelejteni!!! "Fantasztikus film* 1X nézhető 10/5
25
Nagyon jó film, nagyon jó szereplőkkel!!!
Több ilyen film kellene.
24
Hú, mekkora film. Végig benne volt a levegőben a borzalom - a múlt szörnyűségei és várható volt a tragikus vég. Ilyen film ilyen történelmi háttérrel nem szórakoztatásra készül. Az "Emlékezz" cím a nézőt szólítja meg.
23
Atom...
22
Dantes, nagyon igazad van!
21
Már előre tudtam,mi lesz a vége. Az túlzás,hogy jó film,de az utolsó 10 perc valóban izgalmas. 10/6