Emlékszem rád (2017)

Ég man þig

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Egy háromfős reykjavíki társaság egy eldugott vidéki kisvárosba érkezik, hogy felújítsanak és vendégházzá alakítsanak egy régi épületet.
A háznak azonban sötét múltja van, amire furcsa és rejtélyes történések, beazonosíthatatlan hangok vezetik rá az új lakókat.
A megmagyarázhatatlan események új szintre lépnek, amikor a helyi temetőből két kereszt is a házhoz kerül, egy idős hölgy pedig felakasztja magát egy templomban.
A történtek ráadásul látszólag kapcsolódnak egy ötvenes években megtörtént eseményhez.
A trió egy pszichiáter segítségével kezd nyomozásba, ám az igazság még őket is váratlanul éri...

Fordította: Lexa0810

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

38
elég vontatott, néha nem értettem még a végén se jöttem rá ,úgy hogy 10/5
37
Tud valaki még ilen filmeket ajánlani?
36
Jó film!
Ajánlom mindenkinek!
Ne kapcsold ki az elején!
Ritka hogy skandináv filmre a jó jelzőt használom!
10/8
35
Én is ajánlom a filmet. A sztori lekötött engem, a látványvilága is nagyon hangulatos a filmhez méltóan. Számomra fontos az értelem is egy "horror"-ban, bár azért nem volt benne sok horrorisztikus pillanat. Az igényes kommentelők szavait érdemes meglesni itt alul, és mindenképpen megtekinteni a filmet. Aki szereti ha egy "horror" film szól is valamiről, akkor tessék, itt van.
34
Jó film, és ráadásul skandináv. Én szeretem azt a hangulatot, amit a filmjeik adnak. Nem csihipuhis , vérben úszó, hangatásokkal ijesztgető film, amiken én már simán elalszok. Horrornak azonban annyira nem nevezném, bár van akinek némely látvány horrorisztikus lehet. Ajánlom.
33
Jó film, és ráadásul skandináv. Én szeretem azt a hangulatot, amit a filmjeik adnak. Nem csihipuhis , vérben úszó, hangatásokkal ijesztgető film, amiken én már simán elalszok. Horrornak azonban annyira nem nevezném, bár van akinek némely látvány horrorisztikus lehet. Ajánlom.
32
ne kapcsold ki 15 perc után!
31
Odafigyelést igénylő film, ha valaki ezt nem bírja annak nem ajánlom. Összeségében jó kis film, de azok a bizonyos megválaszolatlan kérdések engem is zavarnak. 10/7
30
Teljesen függetlenül attól,hogy több szálon fut a cselekmény és maradnak "megválaszolatlan" kérdések ,egészen jó kis film a maga stílusában. Szeretem a skandináv krimiket,thrillereket de ez az izlandi film is egész jó lett. Egyedi alkotás ami nem hasonlít más filmre és eléggé elgondolkodtató. Éppen ezért a filmet 10/10-re értékelem .
29
Kérlek Titeket drága barátaim had válaszoljam meg a kérdéseket, amik SPOILERT tartalmaznak

Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!


jó film volt, kicsit vontatott és néhol kiszámítható de azért egy 10/7-et érdemel!