Én, Tonya (2017)

I, Tonya

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Tonya Harding bulvártörténete a kilencvenes évek amerikai médiaeseményeinek egyik legnagyobb port kavart sztorija volt. A tehetséges fiatal műkorcsolyázó karrierje ragyogóan ívelt felfelé, amelyben a sportoló elszántsága mellett elvitathatatlan része volt a nem éppen finomkodó nevelési és edzői módszereket alkalmazó szabad szájú anyjának. Aztán Tonya egy nap megismerkedett egy férfival, s az élete innentől meredeken más irányt vett. Például egy, legnagyobb riválisa elleni merényletig. Tonya egyszeriben a legnagyobb közellenséggé vált, pedig lehet, hogy ő is csak egy áldozat volt, neveltetése és ex-pasija áldozata. Az Én, Tonya az események szatirikus feldolgozása. Vagy lehet, hogy az élet ennyire abszurd fordulatokra volt képes?

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

30
Szívszorító igaz történet zseniális színészi alakításokkal! 10/10
28
Érdekes Film , nem egyszerűen jó vagy rossz ...érdekes . (itt mindenki idióta ) Picit azért hiányzik a boldog befejezés! 10/7
27
Tranatinoi -Tarantinoi
26
Ez most meglepett és nem kicsit.
Remek színészek,jó zene,Tranatinoi story.Az operatőr pedig zseniális.
25
Nem rossz film, jó színészi alakítások, többször nem nézném meg, de jó film.
24
Jó film. Jó néha belelátni, hogy a versenysport mögött mi van...milyen életek, milyen lelki háttér. Néha megdöbbentő. Tonya, is jól megszívta, hogy ilyen anyja volt...aztán ennek köszönhetően, ilyen férje...stb.
23
Nem semmi, igazi defektes figurák. 10/8
22
Nekem nagyon tetszett a film, egyedüli problémám, hogy sok volt benne a káromkodás de ettől függetlenül nagyon jó és élvezhető film. 10/9,5
21
Nem tetszett ez a rusztikus paraszt stílus a sok káromkordással és durvasággal mégha ilyesmi is volt ez az egész történet valójában. Nem tudom, nekem nem okozott egy jó kikapcsolódást, néha unalmas volt, az órára pillantottam.
Azért egyik amerikai sem volt abban az időben az oroszokkal vagy Katherina Witt-el egy szinten műkorcsolyában, de ez egy amerikai film.