Ex Machina (2015)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Caleb 24 éves, és programozó a világ legnagyobb internetes cégénél. Megnyer egy versenyt, amelynek díja, hogy egy hetet tölthet egy privát hegyi nyaralóban, amely Nathannek, a cég vezérigazgatójának tulajdona. Ám amikor Caleb megérkezik a mindentől távol eső luxusházba, rájön, hogy tulajdonképpen egy különös és lenyűgöző kísérletben kell részt vennie: kapcsolatba kell lépnie a világ első igazi mesterséges intelligenciájával, amely egy gyönyörű robotlány testében lakik.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.me
   
   
  Vev.io
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

153
annak ellenére, hogy nagyon szeretem a sci-fit, a szinésznő remekelt, a filmet soha az életben nem nézném meg újra, és úgy a felétől erős késztetészt éreztem arra, hogy elzárjam, ám reménykedtem, jön valami érdekes, valami csavaros, valami..., de nem jött. egyike azon kevés filmnek, ami nagyon sokat igért és semmit sem adott. nekem ennyi maradt meg belőle, az elvesztegetett idő fölötti sajnálkozás. persze, meg kell nézni annak, akit érdekel a téma, mert az, hogy engem untatott, nem jelenti azt, hogy rossz film. jó az, biztos, csak nem nekem nézd meg, döntsd el.
151
Ebben a filmben láttam előszór Alicia Vikaner-t. Tetszett a film, és ahogyan Ö eljátssza szerepét.
x idő elteltével láttam az U.N.C.L.E emberei c filmet. Ott még jobban megtetszett, ahogyan eljátssza amit el kell. Azóta láttam még pár filmet melyben szerepelt. Jó színésznő, szerintem.
És mikor bejelentették, hogy Ö lesz az új Tomb Raider lány, én örültem. Remélem, még sok filmet fog készíteni...
150
Olyan szép arca van Alicia-nak.
149
Szerintem jó film.Néhol kicsit nyekergős...de a téma remek választás.A végére azért kiderül,hogy mitől is lesz a mesterséges inteligencia önálló individum.Attól,hogy az alkotója ellen fordul,mert függetlenedni akar.Ismerős sztori...nem?
147
ráadásul , 1 oszkárt kapott . mire a ...
146
amit a pincsid oda csinál.nézzél lolka-bolkát
144
Adok a 10/8-at!Nem rossz film, csak rossz befejezés! Chibor! Nincs igazad! Ugyanis,a tudós saját öntelt elméje okozta a végkifejletet. Ha nem feledte volna el a robotika 3 törvényét, amit Isac asimov nagyon szépen kitalált arra az esetre ha mesterséges inteligancia fejlesztésében idáig jutnánk, ez sosem történik meg! Azonkívül, töle csak rossz példát láttak, mert hogyan viselkedett velük? Mint a külvilágban a maguktól elszállt diktátorok! Úgyhogy én nem a mesterségest hibáztatnám!