Fallen (2016)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Lucinda "Luce" Price, az önfejű, tizenhét éves lány átlagos életet él, egészen addig, amíg meg nem gyanúsítják egy olyan bűnténnyel, melyet nem követett el.
Az esetet követően a Sword & Cross speciális iskolába kerül. A lány úgy érzi, valamilyen módon kapcsolatban áll az iskola két rejtélyes diákjával.
A magányos Luce-t furcsa látomások gyötrik, melyeknek köszönhetően fény derül önnön múltjának titkaira. A lány rájön, hogy a rejtélyes alakok bukott angyalok, akik évszázadok óta versenyeznek a kegyeiért.
Luce-nak azonban választania kell!

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

99
HD 2018
jó minőségű filmek és mindig fel
nap mindig jó minőségű.⏩⏩ FILMESON8.BLOGSPOT.COM
98
tudtam, hogy nagyjabol milyen lesz, hisz mar hobbi valt hogy a nezhetetlen tini "misztikus" romcsi filmeket vegigrohogjem... de apukam ez meg annal is rosszab mint amilyennek vartam ami azert teljesitmeny )
97
Sziasztok nem tudja valaki mikor lesz magyar szinkronnal a film ??
95
Most komolyan??? Ez a vége? Senkinek sem ajánlom ezt a filmet. Másfél óra szenvedés a semmiért... -1000/10
94
csak az a baj eleje és vége elég csapott lett
92
A könyvhöz képest szöryű, de elvonatkoztatva nagyon jó film
91
Ez egy nagyon joo film..10/10 ...Az elejetol a vegeig erdekes... Ne habozzatok, megeri megnezni... Nagyon erdekelne info a folytatasrol (ha lesz-e egyaltalan)... Ha valaki tud rola esetleg vlmit MEGKEREM H IRJON EGY UZIT... ..Koszonom...
90
Nem rossz, bár nekem kicsit nyálas volt időnként, de mivel 'Romantikus' film, így ez érthető. Önmagában kicsit lezáratlan, de élvezhető, mindazonáltal jó lenne egy folytatás.