Farkasölő (2007)

Wolfhound

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Farkasölõ szüleit és falujának összes lakóját lemészárolták, amikor még gyerek volt. Felnõttként a Szürke Kutyák klánjának utolsó tagját egyetlen cél vezérli: el akarja pusztítani Vérszomjast, a kegyetlen gyilkost, aki mindezért felelõs. A célig hosszú út vezet, és az út során titokzatos események történnek vele és új barátaival, amíg kiderül, hogyan végzõdik hõseink utazása.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
  TheVideo tárhely 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

29
Sajnos le sem lehet tagadni, hogy orosz alkotás. Nagyon felejtős!
28
jo
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

27
Nem is volt ez olyan rossz. Számtalan gagyibbat láthattunk már. Hogy orosz? Ha nem lennének a ciril feliratok fel sem tűnt volna. Az a pet bat meg szenzációs volt.
26
Szerintem a kategóriájában jó.
25
Megnéztem mert hittem a pontoknak. Hiba volt! 10/4
23
látom, sokan szidják ezt a filmet, nekem azonban tetszett... kissé talán néhol vontatott, de egészében nagyon tetszett. szerintem, aki kedveli a mesés sztorikat, nézze meg. az orosz kultúrát bírom, és ez a film kicsit sem oroszos, ráadásul a két főszereplő szuper!
22
miszefira: valóban nem forgatták még le a 3. részt, de akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba: az Őrség című regény 5 részből áll: Éjszakai Őrség, Nappali Őrség, Alkonyi Őrség, Utolsó Őrség, Új Őrség.
üdv.
20
Annyira rossz hogy fél óra alatt végignéztem ...