Fear the Walking Dead 5. évad (2019)

Fear the Walking Dead

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Milyen volt a világ, amikor elkezdett átalakulni azzá a horrorisztikus apokalipszissé, amelyet a The Walking Dead festett le? A Fear the Walking Dead, a Los Angeles-ben játszódó társ-sorozat pontosan erre a kérdésre válaszol. Új szereplők és egy teljesen új történet segítségével visszavisz bennünket a zombi-apokalipszis kezdetéhez. Abban az időben járunk, amikor teljesen ismeretlen okokból viharos sebességgel változott a világ, amikor senki nem tudta pontosan, mi is történik, amikor az emberek addig megszokott élete fenekestől fordult fel, ráadásul úgy, ahogyan azt korábban senki nem képzelte volna.

A sorozat fordítója: elsys --> https://www.feliratok.info/index.php?sid=3609

Linkek a filmhez

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

10
Veszélyezteti a cicát. Köcsög!
9
ez kezd nagyon gagyi lenni... Az a lövés az viccnek is gagyi
8
Az a lövés.
7
Cicaaaaa! Remélem nem esik baja!
6
Huuuuu...Állat!!!
4
Azt hittem ezt ezt kaszálták
3
Imádom mind a két walking deadet
2
Kedves Sylly kérlek ne küld el a hozzászólásod 10x mert csak fölös melót adsz a törlésükkel. A hozzászólások elfogadás után kerülnek ki, az az nem egyből, de igyekszünk minél hamarabb elfogadni, pár perc és meg fog jelenni. Megértésed előre is köszönöm! További szép napot!
1
Bírom ezt a sorozatot, miként minden walking deadet, de amikor meghülyül egy szereplő, egyedül elrohangál a sötétbe és egy zombikkal teli világban az autóba visszaülés helyett a szabadban elkezd óbégatni az az agyamra megy.