Fedőneve: Pipő (2006)

Happily N'Ever After

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy Meseország, ahol minden klappolt: Hamupipőke a bálban ropta, Piroska a kosárkáját markolta, Csipkerózsika meg készült a kiadós szunyára.
Akár ide is biggyeszthetnénk, hogy "Itt a vége, fuss el véle!", igen ám, de Meseország nagy varázslója szabadságra megy, s két helyettesére, Munkra és Mambóra bízza a Jó és Rossz örök egyensúlyának betartását, a két ügyefogyott segéd pedig elkövet egy óriási bakit, aminek az lesz a vége, hogy Haumpipőke gonosz mostohája, Frieda átveszi az irányítást.
Nem kisebb dolgot akar, mint meghódítani Meseországot, s átírni az összes sztori végét: győzzenek a rosszak!
Hamupipőke (barátainak csak Pipő) ezt nem nézheti tétlenül, hisz hiába is várná, hogy a szép szőke herceg eljöjjön érte fehér lován, ha Friedának más tervei vannak.
Felkerekedik hát és barátjával, Rickkel, valamint törpékből és tündérekből álló szokatlan kompániájával szembeszáll Friedával, hogy visszaállítsa az egyensúlyt a Rossz és Jó között.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

4
Mikor megláttam, hogy IMDB-n 4.5-öt kapott azt mondtam magamban: Nem, IMDB, most nem hallgatok rád! Megnézem, és élvezni fogom. El is kezdtem. Az első két poén után abbahagytam. de aztán láttam, hogy sokaknak tetszett. Úgy döntöttem, csak azért is végig nézem! Az első pár poén miatt nem lehet leírni egy filmet... A véleményem: A fárasztó humor nem az én asztalom. Volt benne kettő poén, amin elmosolyodtam. Nekem ez a film 3/10.
3
a második rész jobb de ez is jó pl:vices izgalmas10/10 mindenkinek ajánlom.
2
Tetszett, én az ilyen mesét szeretem.