Fejbenjáró bűn (2012)

Ruby Sparks

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A család kicsi kincse rendezői "bájos és tüneményes" (Marshall Fine, The Huffington Post) romantikus vígjátékot alkottak Paul Dano (Kéjjel-nappal, Cowboyok és űrlények) és az író-színésznő Zoe Kazan (Jóvoltköszönömkérekmég) főszereplésével.


Az ihlethiánytól és lagymatag szerelmi életétől senyvedő regényíró, Calvin (Dano) kitalál magának egy csodás szereplőt (Kazan), akiben megvan minden, amire az életben csak vágyik.
Az új regény életre is kel tőle- de a főszereplő sem marad a papíron.
A regényfigura varázslatos módon hús-vér barátnő lesz és ő nem tudja eldönteni: írja-e még az eseményeket vagy csak sodródik az eseményekkel.
Az Annette Beninget, Antonio Banderast és Elliott Gouldot is felvonultató film "fantasztikus romantikus vígjáték, amely könnyedén játszik a szív húrjain és az elsöprő siker dallamait hallatja." (Katie Walsh, Indiewire)

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

7
A mindenit, hogy ez mennyire, botrányosan, borzalmasan rémisztően és még is zseniálisan és elképzelhetően reális volt!
A film szinte bemutatott egy valós férfi személyiséget, amit egy átlag ember (legtöbb esetben egy nő) is tapasztalhat maga mellett egy párkapcsolatban.
Amennyire képzeletbeli, fantasy filmnek kezdődött és még bohókás is volt, olyan gyorsan változott át a film másik felétől félelmetesen reális képpé.
Hölgyeim!
íme egy tökéletlen férfi alany, aki konkrétan nem tapasztalt még szeretetet 100%-san párkapcsolatban és ez meg is nyilvánul egy számára kitalált személy képében.
Nincs más feladata az ilyen embernek, mint hogy elképzeljen magának egy olyan személyt, aki tökéletesen olyan énképpel rendelkezik mint ő maga. Mindenben egyetért vele és ugyan azt szereti mait ő szeret.
Szinte egy tükör képet varázsol maga elé amit megvalósít élő emberi szövetanyagként.
De a bonyodalmak itt is megtudnak születni és mi sem egyszerűbb egy ilyen helyzetben, mint hogy megírjuk a lány szerepét számunkra tökéletesre, hogy a férfi tudja élni a sajátos, megszokott harmóniában az életét, ahogy nekik kényelmes.
Mert ez a fajta férfi önző és csak is önmagát szereti és fogadja el 100%-san persze ez tudat alatt van számára. De mivel nem engedi hogy a számára kitalált női személy önállósodjon, akkor beleszól és megváltoztatja a nő életét.
Nap mint nap léteznek ilyen problémás férfiak, akiknek nagyon ajánlatos lenne ez a film.
Persze a film vége meghozza a tanulság gyümölcsét és zseniálisan fejezte de az író illetve rendező. Nem lövök le semmit de a lényeg hogy a film végére az ember ráébred tettére és képes változtatni rajta, hisz minden tettünk ami döntésünk!
Ajánlom tudat alatt öntelt, karrierista, egysíkos foglalkozó, önimádó illetve bonyolult elméjű személyeknek! Nagy esetben MINDEN FÉRFINAK!!!
Pontozásom: 9/10
6
Ügyes lány ez a Zoe és van humora Kicsit hatásvadász.
4
Csak tudnám hogyan sikerült megnéznetek, nekem csak reklám jött.
3
Hát igen, érdekes, de a végét valahogy nem értettem, hogy jön oda...
10/8
2
érdekes,nekem tetszett 8.5/10