Fejjel a falnak (1994) (1994)

Against the Wall

Értékeléshez regisztráció szükséges!
William Bishop (Samuel L Jackson, Ponyvaregény, Die Hard 3) politikai fogoly, a fekete ellenállási mozgalom tagja már visszatérő vendégnek számít az Atticai Javító Fegyházban.
Az elítéltek embertelen körülmények között élik napjaikat, amit a fegyőrök kegyetlenkedései tesznek még elviselhetetlenebbé.
Bishop, alias Jamar beadványokat fogalmaz, amiben pontokba szedi követeléseit, a kérvények természetesen süket fülekre találnak, ami még tovább fokozza az amúgy is pattanásig feszült helyzetet.
Michael (Kyle MacLachlan) újonc smasszer, aki követve a családi hagyományokat és szintén a börtön falain belül keresi a kenyerét, koránt sem hasonlít társaihoz. Nem ért egyet sem munkatársai módszerével, sem az eszközökkel, de ő sem tud javítani a körülményeken.
Egy nap aztán megtörténik az, amitől mindig is féltek a picinyke városka lakói, megszólalnak a szirénák, az utcákon rémült emberek százai aggódva figyelik az eseményeket, és féltik a fegyházban dolgozó családtagjaikat.
Amerika egyik legvéresebb börtön lázadását kezdetben a kormányzó békésen próbálja kezelni, de a fegyveres beavatkozás elkerülhetetlennek látszik.
A végeredmény 39 halott, köztük 10 fegyőr, és 80 sebesült. Az atticai felkelés óta 300%-kal nőtt az elítéltek száma az Egyesült Államokban, és többen vannak börtönben, mint a világ bármely más országában, megelőzve ezzel Dél-Afrikát is.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!