Fekete Párduc (2018)

Black Panther

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Marvel Studios Fekete Párduc című új filmjének hőse TChalla, aki apja halálát követően hazatér az elszigetelt, ám technológiailag fejlett afrikai országba, Wakanda királyságába, hogy elfoglalja az őt megillető helyet a trónon. Ám mikor egy nagy hatalmú ősi ellenség ismét feltűnik a színen, TChalla királyként és a Fekete Párducként is próbára tétetik: a félelmetes összecsapás kimenetelén nem pusztán Wakanda, hanem az egész világ sorsa áll. Árulások és veszélyek közepette az ifjú uralkodónak maga mellé kell állítania szövetségeseit és felszínre kell engednie a Fekete Párduc minden erejét, hogy legyőzze ellenfeleit és biztonságban tudhassa népét.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Vidcloud.co
   
   
  Vev.io
   
   
  RapidVideo
   
   
  Gounlimited.to
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

144
most komolyan ezt hívjátok gyengének !? (tisztelet a kivételnek)
ennyi erővel mondhatnátok azt is hogy a hihetetlen hulk egy mestermű
143
Nézhető,de láttam már jobbat.
141
@Muvifen A linkek frissítve!
140
Egyik megosztón sem lehet elindítani a filmet..
138
Arebaba ha nem veszed magadat túl komolyan bőven élvezhető a Marvel. Attól függetlenül ez a néger bagázs nekem se tetszik. Tólságosan sok benne a "négerkedés". Viccen kívül. Rühellem a fekete jobbosokat.
137
Nagyon tetszett, hozta az elvártat.
136
Nem gondoltam volna hogy a Fekete Párduc igazából egy beszélő majom. A vibrániumból én asztat hittem hogy önkielégítő eszközöket készítenek. Vakandában élnek vakandok?(a föld alatt) Az egész Marvel sorozat egy röhejes, gagyi. 12 év fölött nem ajánlott
135
Nekem nagyon tetszett a párduc és a csaj közti kémia, a szép látvány világ ahogy bemutatják a modern Wakandát tetszett Zsákos Bimbo mint 007 ügynökként a harci jelenetek jol koreografáltak látványosak az elllenfél meg méltó fekete párduc ellen nálam 10/10