Fertőzés (2004) (2004)

Kansen

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Fertőzés helyszíne egy régi, omladozó falú kórház, amit csak nehezen tudnak fenntartani, köszönhetően a gyógyszerek, az orvosi eszközök és a megfelelő személyzet folyamatos hiányának. A kórház hangos a betegek fájdalmas szenvedésétől, az orvosok és a nővérek fizikai és lelki igénybevétele túllépte a kritikus határt. Amikor az egyik orvos gondatlansága miatt meghal az egyik beteg, a felelősségvállalástól megrémült személyzet úgy dönt, hogy eltusolja a műhibát, halálos események láncreakcióját indítva el ezzel. A rohammentő új beteget hoz a kórházba, akit egy olyan szörnyű és undorító vírus támadt meg, amitől a belső szervei felbomlanak. Az orvosok mindent elkövetnek, hogy feltartóztassák a vírus terjedését, de a beteg megszökik, gondoskodva arról, hogy az elátkozott kórházépületben mindenki a járvány ellen és az életéért küzdjön.

K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

10
Ahhha Ez egy kínosan félreértett film. Így, hogy a végére értem zseniális hiszen nem más az egész mint egy
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

9
Van egy hangulata. Emiatt nézhető. Viszont olyan szinten összefüggéstelen, hogy az már fáj. Nem is értem valami öreg japán rendezte demenciával akinek nem mertek szólni, hogy pld. egy tele lévő kórházban nincs 2 üres kórterem. Na mind1..
7
Micsoda szar film!!!10/0
6
Mi volt ez a rettenet???
5
Roppant érdekes film! Szinte már nem is lehet tudni, hogy mi a valóság és mi képzelet. Köszönöm a feltöltést! 10/7
4
Huhh...hát azért...japán de bőven megüti az amerikai horror-színvonalat,tökéletesen feszült,para,kiszámíthatatlan,beteg,durva..de élvezhető,már az eleje is kemény volt,a vége felé pedig már azt sem tudod kinek higgy,és mi az igazság,a valóság és a képzelet határa teljesen elmosódik,és a vírus már inkább csak egy homályos metafora egy mélyebb,emberibb dologra...érdemes megnézni,ajánlom 10/10
3
Nagyon tetszett,köszönet érte!
2
Csatlakozom az előttem szólóhoz... kicsit idegen a stílusa, talán mert Japánban készült, de rendkívüli az atmoszférája. Kellemesen csalódtam benne.
1
Fura de jo film!