Floridai álom (2017)

The Florida Project

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A floridai Orlando a világ minden részéről érkező turisták mekkája. Minden igényt kielégítő hotelek, pazar vidámparkok és éjszakai bárok tarkítják, ahol minden turista szívesen költi el megtakarításait. Pár lépésre a mesébe illő üdülőkomplexumoktól azonban más világ rejtőzik. Brooklyn és hat éves cserfes barátai a turistaparadicsom árnyékában töltik a nyári szünidejüket, amit csodákkal és lehetőségekkel teli kalandként élnek meg, míg a körülöttük lévő felnőttek a mindennapi élet nehézségeivel birkóznak.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

4
...idegesítő egy film ... nem ajánlom senkinek...
3
hát ez valami borzalmasan idegesítő ,filmnek nem nevezném. idióta anya a szörnyecskéjével 2 órán keresztül.wow na ennyit pazaroltam el az időmből
2
Lehangoló film,de ez a valóság.Rossz belegondolni mi lesz az így felcseperedö gyerekekből.
A színészek elsőrangúak,külön kiemelném a gyerekeket.
1
A film az elején kicsit vontatott, de szép lassan minden világossá válik, az ember megérti, hogy a filmnek mi a mondanivalója a nem mindennapi anya-lánya kapcsolatról és a közeli, de mégis szinte elérhetetlen álmokról.
A színészi játékok zseniálisak, itt főleg Willem Dafoet és Brooklynn Princet szeretném kiemelni. Szerintem abszolút érdemes megnézni