Flyboys - Égi lovagok (2006)

Flyboys

Értékeléshez regisztráció szükséges!
1916-ot írunk. Már majdnem két éve dúl az I. világháború. A nyugati fronton a brit és francia szövetséges erők megerősítették lövészárkaikat a németekkel szemben, milliók estek áldozatul. Az Egyesült Államok továbbra is kitart a semlegesség mellett, és elszigetelt marad, arra hivatkozva, hadd vívják meg az európaiak a saját harcukat. Ám számos amerikai utazott Európába a Szövetségesek segítésére, önkéntes mentősofőrökként, vagy épp a Francia Idegenlégió tagjaiként. Hamarosan ezen amerikai önkéntesek egy csoportja megalakítja saját osztagát, hogy a sokkal jobban felszerelt német pilóták ellen forduljon és ezáltal segítsen a Szövetségeseknek. Erről a feszült, élet-halál harcról szól a FLYBOYS.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vev.io
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
  CD1 
   
  Vidto.me
  CD2 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

5
köszönöm, jó volt
4
Nagyon jó film! 8/10
3
Régebben láttam, úgy emlékszem jó volt
2
érdemes megnézni . nagyon jó a film . jó a történet . élethü a film - jó a szereplök. nem gagyi mint sok hasonló film . köszi a töltést.
1
Nagyon jó film! Köszi a feltöltést!