Futballmaffia (2007)

Rise of the Footsoldier

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Carlton Leach egyszerű futballhuligánként kezdte. Nem a meccs, nem kedvenc csapata, a West Ham United volt számára a fontos, hanem a vérre menő bunyók, amelyeket az ellenfél szurkolóival vívott meg minden hétvégén. Aztán Carlton rájött, hogy így csak a börtönbe juthat, ezért erejét az alvilág szolgálatába állította. Egyszerű kidobó emberből hamarosan a legnagyobb bulik részese lett. Amíg azonban a focimeccseket követő verekedések után még a vesztesek is megúszták kórházi ápolással, a maffia világában a legapróbb hiba is az ember életébe kerülhet. Carlton pedig kénytelen megtanulni, hogy ebben a közegben még a legjobb barátaiban sem bízhat.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

13
Nagy kedvencem! 10/10

"Ne téveszd össze a kedvességet a gyengeséggel"
12
Régen láttam,megunhatatlan 10/10
11
Jó film,de akit a főszereplő személyesít meg,az a való életben egy kamus pali.soha nem tartozott a filmben meggyilkolt figurákhoz,csak szeretett volna közéjük tartozni...de a film jó lett,bár a főszereplő alakítása elég gagyi...
10
hihihi jora sikerult
9
na ez már valami végre valami izgalmas nem éppen hétköznapi film
8
Nekem egyik kedvenc filmem sok dologban tudok azonosulni a főszereplővel 10 10
7
Kettős érzésem van a filmel kapcsolatban! Vannak benne jelenetek,részek főleg az elején amik tetszettek,a régi "szép" időket idézték,de ahogy kezd a csóka bekeményíteni úgy kezd a film izzadságszagú lenni,ill. kezd átmenni valami zs kategóriás blöffkoppintásos gagyiba! A főszereplő gyerek meg egyre viccesebbé válik ahogy halad a film! Kár a filmért 6/10 THX
5
Mi az h nincs köze a focihoz te nemnormális már elnézést , de épp h igen sok köze van hozzá hisz a film az Angol futball világát mutatja be a csapatokat a csapatok közti feszültséget az agressziót az akkori világot és a foci is szerintem a Premier ligában kezdődik !
4
jo film csak semmi koze a focihoz