G. I. Jane (1997)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Ridley Scott, a Gladiátor és a Hannibal rendezője olyan hősnőről forgatott drámaian feszült, pergő akciófilmet, aki az elképesztő katonai szigor és a fizikai megterhelések ellenére is képes kitartani elhatározása mellett, hogy a férfiakkal egyanrangú katona váljon belőle.

A katonai költségvetési bizottság elnöke arra kényszeríti a haditengerészet leendő parancsnokát, hogy a katonai szolgálatnál vezesse be a nők teljes egyenjogúságát.
A kísérlethez a haditengerészet élgárdájának egyik gyakornokát, a SEALS-kommandó egyik tagját, Jordan ONeil (Demi Moore) hadnagyot választja. Senki nem bízik a sikerben, mivel a kegyetlen kiképzés során a férfiak 60%-a kiesik a rostán.
De ONeil elszánta magát, mindenképp bizonyítani akar.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

4
Imádom ezt a filmet. Amikor be vagyok pöccenve, de nincs már annyi tányérom, hogy tajtékzóan befrizbizzem a mosogatóba, bekapcsolom és végig edzem az egészet. Nagyon fa&$a! 10/10, köszi az uppot!
3
Csak ajánlani tudom mindenkinek nálam 10/10
2
Jó kis film jó történettel mindenkinek ajánlom =) 10/6 =)
1
király egy film,jó lesz újra megnézni köszi a feltöltést 10/10