Géniusz a kutyám (2015)

Is Your Dog a Genius?

Értékeléshez regisztráció szükséges!
"Milyen állat valójában a kutyám?" "Mennyire ismerem őt?" "Ismerem őt egy kicsit is egyáltalán?" Világszerte gazdik millióiban fogalmazódnak meg efféle kérdések, s most hosszú idő után végre megérkezhet a válasz. A sorozatban Dr. Brian Hare, a Duke University kutatója olyan játékokat és gyakorlatokat mutat be, melyek meglepő, eddig nem sejtett titkokat lepleznek le a kutyánkról és a hozzá fűződő viszonyunkról.

A kutyánk mindent tud rólunk: a házunkban lakik, ismeri a legintimebb titkainkat, messziről felismeri a szagunkat. És mi? Fordítva mi a helyzet? Mi mennyire ismerjük azt a lógó nyelvű szőrös idegent, aki rendszeresen ellopja a joghurtunkat és kéretlenül bebújik az ágyunkba?

Jó hírünk van, a Nat Geo Wild új sorozata segítségével végre megtudhatja, mi rejlik a kutyája mélyén! Dr. Brian Hare hosszú ideje tanulmányozza az ember és a kutya közötti kapcsolatot, s mostanra kifejlesztett egy tudományos módszertant, mellyel nemcsak kedvencünk képességeire deríthetünk fényt, de azt is megtudhatjuk, hogy mi mennyire ismerjük az ebünket. Nézze meg a sorozatot, és a látott gyakorlatokat kedvencével kipróbálva helyezze új alapokra a kutyájához fűződő viszonyát!

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
  1. epizód 
   
  Estream.to
  1. epizód 
   
  Openload.co
  1. epizód 
   
  Flashx.tv
  1. epizód 
   
  Vidlox.tv
  1. epizód 
   
  Kingvid.tv
  1. epizód 
   
  Vidto.me
  1. epizód 
   
  Indavideo
  1. epizód 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

2
Tudja esetleg valaki, várható e folytatás? Előre is köszi a válaszokat.
1
Nagyon jo! Ugye lesz folytatas? Koszi!!