Godzilla II - A szörnyek királya (2019)

Godzilla: King of the Monsters

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Föld beteg, és az emberiség a betegség. De van egy gyógyszer, amely minden kórt elpusztít, és sok ezer éve itt él a világon láthatatlanul: a titánok törzse. Ezek az ősi szörnyek kegyetlenek, legyőzhetetlenek, hatalmasak és csodálatosak – ha egyszer elszabadulnak, mindent elpusztítanak, ami otthonuk ártalmára lehet.
És most jönnek.
Úgy érzik, az emberiség veszélyes: hát előbújnak földalatti fészkeikből, hogy egyszer és mindenkorra leszámoljanak velünk. Az ember önmagában gyenge. E mindent eldöntő, esélytelen csata során ahhoz kell segítségért fordulnia, akitől eddig rettegett: Godzillához.

Linkek a filmhez

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

25
Szerintem ez a film az eddigiekhez képest, nagyon gyenge lett. 10 perc úttán be is aludtam rajta. Sok film lett ebből a Godzillábol csinálva. Túl sok hús lett lerágva róla. Nem ajánlom10/2
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

24
Többen irtátok hogy tragikus ,nemjo, stb.. A korábbi Godzillához képest (elözmény) nemtudom mivel vártunk többet... Kb ugyanolyan volt vagy kicsit talan jobb, kicsit talán rosszabb. nézőpont kérdése. Egy szörnyes filmben mit lehetett volna még jobban csinálni? Kaptunk egy kazal új szörnyet, amik lassan pokémon szintű evolóción mentek keresztül. Kaptunk egy hipertáp főszörnyet, amit csak ugy lehetett legyőzni ha Godzillát is felturbózzuk némi atomtöltettel level 99-ig plussz kapott egy segédet aki pont annyira volt erős hogy másfél de legyen 2 percig elvonta a főgonosz figyelmét. Ez a love story igazan kihagyható lett volna belőle , de sebaj a szokásos klisék mindig kellenek ... és Ms. Warren is (aki most éppen nem az ördögöt űzte ) egesz jól alakította a karaktert. 7/10
23
nem birtam végignezni
22
3,6/10 Nem jó ,de nem is tragikus
21
Nincs erre a valamire megfelelő szó! 10-es skálán -10 ... Azért ezt filmnek nevezni erősen túlzás!
20
Moziban 1 órát bírtuk, aztán felálltunk és kisétáltunk, történet nélküli nagy szar!
10/1
1 pont is alig !
19
Nem kell elfogadni az értesítéseket... csak rányomsz hogy letiltás és vársz.
18
Én azt mondom végre! Végre egy óriásszörnyes film, amiben a szörny nem csak az utolsó 5 percre ugrik be, és nem csak néhány felvillanó árny, vagy sejtelmesen a képernyőn átkúszó végtag. Amikor beültem a filmre egy menő óriásszörnyes zúzásra számítottam és pontosan azt kaptam. Már csak akkor lett volna jobb, ha a családi drámázást kihagyták volna belőle, mert az már a végén kifejezetten idegesítő volt.
17
Lol. Az összes filmben lévő szörny az eredeti! ( nem a 98as valami ) Godzilla filmekből lett átrakva ott is jelen vannak ezek a szörnyek.
16
Miért kell elfogadni az értesítésket ahhoz hogy nézzem a filmet ???? badarságggg