Gonjiam: Haunted Asylum (2018)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A valóságban is létező - és a világ hét legijesztőbb helye közé beválogatott - dél-koreai Gonjiam Elmegyógyintézetben a 90-es évek végén egyre több rejtélyes haláleset és eltűnés történt, bezárása után pedig az enyészetté lett épületet évről-évre keresik fel vállalkozó kedvű szellemvadászok, hogy felvételeket rögzíthessenek az elhagyatott, lepusztult folyosókon.
A film egy ilyen csapat történetét követi végig, akik betörnek az intézménybe, és élőben streamelve rögzítik a látottakat, a minél nagyobb nézettség reményében. Az eleinte túljátszott, nézettséghajhász viselkedésüket azonban hamar pánik és rettegés váltja fel, mikor valóban paranormális jelenségek kezdenek történni körülöttük, az Elmegyógyintézetből pedig nincs kiút.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vev.io
   
   
  Vidlox.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

14
karmi. idiota vagy nem kell reklámozni
13
Ez a koreai sipákolás, óbégatás makogás iszonyat idegesítő , élvezhetetlenné teszi az egész filmet.
12
Ezek a koreaiak tudnak valamit. Vannak para részek, és hál isten nem az eléd ugrik valami és "ijedj meg " szinten.
10
hát ... olyan hát ... nem tudom közepes.
9
A jóIsten adjon minél több ilyen szintű Grave Encounters koppintást. Inkább a Blair Witch 2 a Grave koppintás. Bár koppintgassanak csak. Ebből a témából egy végtelen sorozatot se bánnék..
8
az atmoszfera , folyamatos feszultseg megadja az alaphangot, en speciel tobbszor megallitottam, kellett egykis relax, nem tudom mihez hasonlitani ezt a filmet, folyamat jumpscare erzesem volt, osszeszoritott seggel neztem, leginkabb pszichesen epiti le az embert, en nem vagyok ennek a kategorianak a rajongoja, dolgoztam beteg emberekkel, de lehet hogy csak en vagyok tul erzekeny.
A maga kategoriajaban biztos jo, de para nekem .
Nem tudom ertekelni, aki a folyamatos nyomast, feszultseget, meg az ilyeneket hajhassza, annak biztos nagyon fog tetszeni, de sajnos en nem tudok elvonatkoztatni attol, hogy ilyen van.
7
Az ideglelés vígjáték ehhez a filmhez képest...
10/8
6
Leírás alapján egy sima Grave Encounters koppintás.
5
Nekem tetszett, szerintem érdemes megnézni. Ügyesen megcsinálták.