Gyilkos labirintus (2006)

The Kovak Box

Értékeléshez regisztráció szükséges!
David Norton (Timothy Hutton) hozzászokott ahhoz, hogy az ő kezében van az irányítás: sikeres sci-fi íróként ő dönti el, hogy hőseire milyen sors vár. De mi történik, ha a képzeletbeli világ egyszer csak megelevenedik?
David az idilli Mallorcára utazik menyasszonyával, aki egy rejtélyes telefonhívást követően váratlanul kiveti magát a szállodai szoba erkélyéről. Ahogy David kétségbe esetten próbál rájönni a tragédia okára, a körülötte lévők sorra öngyilkosságot követnek el. A férfi ekkor rádöbben, hogy akaratán kívül saját fiktív világának szereplőjévé vált, és ezúttal fogalma sincs, hogy végződik a történet. Mikor megismerkedik Silviával (Lucía Jiménez), aki túlélte saját öngyilkossági kísérletét, együtt próbálnak kitörni a rémálomszerű események sodrából.


Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Vev.io
   
   
  Flashx.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

9
Nézd meg a jó minőségű filmeket, és mindig mindig jó minőségben frissítsd
Ez az, ahol megnézem a webhelyet ⏩⏩ »» ▶FILMESON8.BLOGSPOT.COM
8
Nekem leginkább a '90-es évek B kategóriás Stephen King TV filmek jutottak eszembe erről - csak azok jobb történetek voltak.
Egynek elmegy... 5/10
7
Feltűnően szép zenéje van!Már csak ezért is érdemes megnézni.Igaz,a markáns arcú,bajuszos Szilvia,nem a legjobb választás...Összességében tetszett!10/7 !
6
Helló!
Az értékeléseket látva én úgy gondolom többet érdemelne, nekem tetszett.
Tény hogy a történet kb a felétől valamenyire sablonosnak mondható, de szerintem nem válik unalmassá, és szerintem eléggé elgondolkodtató a befejezése.
Ha szeretsz elgondolkodni a filmeken, akkor szerintem mindenféleképpen megéri megnézned, de ha csak szórakozottan nézed, akkor nem valószínű hogy tetszeni fog.
Köszönöm hogy elolvastad ezt. Kelemes filmnézéstéjszakát
apot eggelt!
5
Ez beteg film
3
Jó volt ez!
2
Ez valami bűnrossz.
1
Nekem bejött.