Hangyaboy (2013)

Antboy

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Pelle egy átlagnál gyengébb 12 éves fiú átlagos életét élte: a többiek rendszeresen megverték, kigúnyolták. Egy nap azonban minden megváltozott. Miközben újfent a nagyobbak elől próbált elbújni, egy hangya megcsípte a nyakát. Az egyszerűnek hitt csípés azonban szuperképességek sorával ajándékozta meg, és nem kellett sok idő ahhoz, hogy Hangyaboy néven igazi szuperhősként szálljon szembe a gonosszal.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

9
Dan vagy Finn, esetleg Sved vizsgafilm lehet. Nem ajanlom a megtekinteset filmkedveloknek!
8
valaki feltenne a 2. es a 3. reszet is?
7
A színészek rosszak, az effektek rosszak, de a történet meglepően jól fel van építve. A komoly filmeket kedvelő emberek inkább ne nézzék meg ezt a filmet, de aki akar egy jót röhögni vagy egy könnyedebb filmet akar megnézni annak ez a film remek. Ha jól tudom van második rész is, és engem nagyon érdekel a folytatás mert ebből a történetből még sok mindent ki lehet hozni!
5
Minden jó valamire, ez elrettentő példának.
4
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

tudtamhogymegnézed! D
2
Borzasztó rossz! Még gyerek filmnek is gyenge.
1
Tipikus Spider-Man "változat", abszolút gyerekeknek. Én személy szerint nem igazán ajánlom azoknak, akik látták már vagy a régebbi, vagy az újabb Spider-Man filmeket / olvasták a képregényt, stb...
Borzalmasan gyermeteg a film, tényleg egy iszonyú gyenge utánzat. Az "akciódús" részek is elég elcsépeltek, lassúak és unalmasak. A főgonosz borzalmasan béna, bocsánat, de nem tudok szebb szót erre. Ráadásul az effektek (?) is nagyon visszamaradottak, teljesen mű-hatást keltenek (ehh, mit keltenek... azok is). A jelmezek borzalmasak, a színészekről ne beszéljünk a szinkron meg csak rátesz.

Gyenge film, pedig azt hittem izgalmasabb lesz. Mindenesetre egyszer nézhető, ez az egy, amit alátámasztok.