Happy Hunting (2017)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A főhősünk Warren Novak lesz, aki nem éppen egy példa mutató faszi. Most éppen lófrál a nagyvilágban, utazása azonban különös fordulatot vesz. Egy poros kisvároson vezet át az útja, ahol csak betér a helyi krimóba. Ám csak hamar arra lesz figyelmes, hogy a helyiek elfogják, a sivatagba viszik és egy őrült játékba kezdenek vele és még néhány másik szerencsétlennel.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Flashx.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidzi.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

11
BAROMSÁG!! A vége még nagyobb baromság ...
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

... maga a történet nem hülyeség, csak a kivitelezés gyenge... SZERINTEM de ízlések és pofonok... 4/10
10
Valoban nem sok marad(na) az ember kezfejebol ha abban robban(na) egy soretes loszer, de ez lenyegtelen a dramaturgia szempontjabol, hiszen nem errol szol a film. Ez egy kicsit "muveszfilm" mert a vadaszat csak egy metaforaja az USA tarsadalmi mukodesenek.
9
Inkább csak baromi, hát a vége az mi már ???
8
Baromi jó film!Kötelező!
7
Birom mikor olyan dolgokról írnak az emberek amikről fogalmuk sincs, főleg a vadászatról! Apuci, anyuci meg a borjú a büdös életbe nem sétálnak együtt. Nem tudom ki volt ilyen idióta aki ilyen baromságot mesélt neked Christie24 de az annyira ért a vadászathoz mint én a NASA űrprogramhoz!!!
6
Rég láttam ekkora baromságot. de ha ez horror akkor a Jean Claude Van Dame féle Tökéletes célpont cimü film is az?? elsütni egy töltényt egy késsel,remegő kézzel...vagy megmutatni egy olyan térképen iránytü nélkül hogy hol is vagyunk...hát vicces film volt kár rá időt pazarolni.
5
...érdekes, hogy legtöbb horror, krimi vagy thriller Texas-ból származik... pedig Texas USA-ban a legnyugodtabb álam...nekem a film tetszett...
4
Christie24 Osztom a véleményed. Anno engem is meg akartak győzni, hogy a vadászat az selejtezés (ezt tükrözi a film?!)... Számomra az egész idegesítő volt...
3
mindennapos történet, azzal a különbséggel, hogy állatokkal csinálják. Soha nem felejtem el, mikor a vadász így mesélt: Sétált az erdőben Apuci, Anyuci, meg a kis szarvasborjú, mint egy szép család, én meg kilőttem Apucit.

Maga a film csak ezért 1/10, mert nem lehet nullást adni.